Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szeretitek a kis mellű vékony lányokat gömbölyű fennékel?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 21:40
4/25 A kérdező kommentje:
ááh akkor megnyugodtam :)
2011. júl. 13. 21:46
5/25 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy azt írom nem, de őszíntén szólva nem jön be. Tényleg bocsi. Viszont, ha már ismerem akkor tudom a belső tulajdonságát értékelni és akkor lehet szerelem, de mint így külső úgy nem:S
6/25 A kérdező kommentje:
ohh de kár :( és miért nem? milyenek jönnek be?
2011. júl. 13. 21:48
7/25 anonim válasza:
nekem inkább az olyan lány jön be akin van mit fogni.
de ha jobban megismerem akkor lehet belőle szerelem.
ahogy az előttem lévő szólt.
8/25 A kérdező kommentje:
áhh pedig már kezdtem örülni...
2011. júl. 13. 21:52
9/25 anonim válasza:
Azért ne szomorkodj:) Én sem vagyok egy női ideálXD Ezeket nem lehet befolyásolni, azért kell megismerni valakit és nem a külsőre utazni, nem? Ám nekem is "amit lehet fogni" elv. Nekem az jön be, ha teltebb. A mell méret az nem is lenne fontos csak legyen kicsit telt:P
10/25 anonim válasza:
Mindenkinek más stílus jön be. Az, hogy ha esetleg itt valakinek leírtak alapján nem jösz be, az egy dolog:)
21/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!