Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexis csaj vagy átlagos romantikus?
Még nem volt barátnőm így tudom hogy semmilyen alapja nincs annak amit mondok, de mostanában próbálkozok lányoknál és ez a dilemma merült fel nálam.
Alapvetően a kedves romantikus egyszerű lányokat szeretem, vagy is azt hiszem hogy őket. Ám őszintén bevallva egyre inkább ki vagyok éhezve a szexre, még régen a fő célom a kapcsolat volt és csak utána a szex.
Vannak lányok akiknél talán lenne esélyem, még régen nem néztem nagyon őket kritikus szemmel, mostanában történt valami ami teljesen megváltoztatta a nézetem.
Volt egy lány akivel nem jöttem össze, de nagyon erős szexuális kisugárzása volt, pont olyan teste ami az ideális számomra, és hagyta hogy flörtöljek és ő is tett néha egy két félreérhető utalást amitől csak jobban az ujja köré csavart. Vele szerintem kapcsolat sose működött volna. De azóta ha van is lány akivel lehetne valami hiányzik belőlük a tűz a szexualitás, hogy rájuk gondoljak minden egyes pillanatban. Ezek a lányok inkább visszafogottabbak akikkel komoly kapcsolatot tudnék elképzelni, még is valahogy hideg maradok nem vonzanak. Nem tudom lehet csak a szexhiány beszél belőlem, pedig nem vagyok az a hiperaktív fajta.
Hogy lehet dönteni? Lány aki aranyos de nem vonzódom úgy iránta, vagy lány akivel nem húznám hosszú távon de teljesen megbolondít.
Alapvetően egy visszafogott srác vagyok aki soha se gondolt arra hogy az olyan vonzó lányoknál mint akiről meséltem, valaha is esélye lett volna.
21/F
hát ezt sincs sajna idegzetem végigolvasni oly hosszú lett
a kérdésre tömören:a kettő közül a szexi
de igazából nekem eegyik sem kell
legyen aranyos,kedves,ne a plázacicából legyen,egy átlagos csajra vágynék ,aki a viselkedésével fog meg
átlagos csaj alatt értem: nem a legkövérebb mangalica,elég normális arc,és viselkedésre sem kényes stb.
Szerintem fiatal vagy h ilyenen problémázz! Keress egy két futó kalandot, éld ki magad a szexi csajokkal, aztán végül szerezz egy átlagos romantikusat aki mellett elkötelezed magad
L19
Ne gondold azt, hogy csk mert valakinek erős szexuális kisugárzása van attól az egy érzések nélküli kirakatbaba. Velük is kialakulthatnak komoly érzelmek mint ahogy az átlagos lányok is tudnak szexik lenni.
Én azt mondanám, hogy ne görcsölj rá, keress olyat akivel meg is értitek egymást és valami bizsergés is van. Mert sajnos a butaság az egyetlen dolog ami nem változik attól sem ha jobban megismersz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!