Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet fehérítenem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet fehérítenem az intim tájékomat?

Figyelt kérdés
A férjem utálja a cigányokat és a puncimra meg azt mondta, hogy cigány p..na, csak úgy viccből, a színe miatt.Ezek szerint undorítónak tart? Nem vagyok cigány,hófehér a bőröm, csak ott barnás kicsit.
2011. júl. 13. 17:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mármint a férjemet hasonlítanám pókhoz, mert hasa az van hozzá::_DDD
2011. júl. 13. 18:17
 12/22 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Mi a p.iácsak akarod kenegetni? Jó az úgy ahogy van, ha nem teccik neki, mehet a francba. De tuti, hogy teccik neki csak túlreagálod az egészet.
2011. júl. 13. 18:18
 13/22 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Tedd azt, hasonlítsd ahhoz, mondjuk én inkább viccből azt mondanám neki h sörhasú malacka . :D
2011. júl. 13. 18:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem útálom a malacokat, sem a sört:-Ddd
2011. júl. 13. 18:35
 15/22 A kérdező kommentje:
Annak válaszolom, akinek az exe nem bírta feldolgozni a cigány felmenőket, hogy mit mondott, miért?Egyébként a dédszüleim voltak zsidók a mamám már csak fél zsidó.Lehet, hogy azok is egy állatfaj? Majd megkérdezem a férjem:-)
2011. júl. 13. 18:38
 16/22 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom a macskámra, hogy cigánymacska, mégis annyira imádom, hogy nem tudom elmondani. És a cigányokhoz engem sem fűznek gyengéd szálak, hogy úgy mondjam.

Ne vedd komolyan, ha azt mondja viccelt, akkor viccelt. Ha undorodna tőled, szerinted elvett volna feleségül?

2011. júl. 13. 19:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Krétapor,falfesték,tempera,vízfesték..mivanmég?
2011. júl. 13. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha feleségül vett egyértelműen nem undorodik tőled, amúgy ez a természetes, én is világos bőrű vagyok, és ott kicsit sötétebb a színem, de ez a pigmentek miatt van, ha nem fehéríteni akarsz, ahogy írtad életed végéig kenegetni, akkor menj szolizni és igazodj úgy hozzá, hogy addig barnulj, míg nem lesz egy színed úgy...
2011. júl. 13. 20:59
 19/22 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, de attól még nem lesz rózsaszín:_)
2011. júl. 13. 21:25
 20/22 anonim ***** válasza:
44%

A cigány felmenős vagyok. :)

Egyszerűen rasszista, utálja a zsidókat+a cigányokat is. Mindig azt mondta, hogy ha van az embernek egy felmenője, aki cigány, vagy zsidó, az előbb utóbb úgy is kijön a leszármazotton, és úgy is cigány/zsidó módjára fog viselkedni...Mindezt úgy, hogy tudott az én felmenőimről is.

Hozzá tenném, hogy a családban senki nem tud cigányul, nem is nézünk ki úgy, mint a cigányok, meg úgy egyáltalán nem vagyunk olyanok.

Na meg persze a felmenőim ellenére az én cigány p.nám azért jó volt neki...Én azt mondom, hogy az ilyen ember menjen a fenébe!

2011. júl. 13. 23:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!