Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet fehérítenem az intim tájékomat?

Én meg azt mondom a macskámra, hogy cigánymacska, mégis annyira imádom, hogy nem tudom elmondani. És a cigányokhoz engem sem fűznek gyengéd szálak, hogy úgy mondjam.
Ne vedd komolyan, ha azt mondja viccelt, akkor viccelt. Ha undorodna tőled, szerinted elvett volna feleségül?

A cigány felmenős vagyok. :)
Egyszerűen rasszista, utálja a zsidókat+a cigányokat is. Mindig azt mondta, hogy ha van az embernek egy felmenője, aki cigány, vagy zsidó, az előbb utóbb úgy is kijön a leszármazotton, és úgy is cigány/zsidó módjára fog viselkedni...Mindezt úgy, hogy tudott az én felmenőimről is.
Hozzá tenném, hogy a családban senki nem tud cigányul, nem is nézünk ki úgy, mint a cigányok, meg úgy egyáltalán nem vagyunk olyanok.
Na meg persze a felmenőim ellenére az én cigány p.nám azért jó volt neki...Én azt mondom, hogy az ilyen ember menjen a fenébe!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!