Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak, Fiuk, valóban lényegi kérdés az intim méreted? Hiszen változtatni nem tudsz rajta csak sebészi úton? Minden zsák megtalálja a maga. -t.
mert a p*nát nem centibe mérik -.- úristen, "női nemi szerv méretével a lányok/nők vajon miért nem foglalkoznak?" xDDDD
ez már nevetséges. napiszargyanús
Mivel kamaszkorom elejen, amikor figyeltem, hogy no-e az a bizonyos testreszem, es azt vettem eszre, hogy kicsi marad, nem akar noni, azt hittem, hogy valami torzszulott vagyok...
Nem jartam utana, nem mertem rakerdezni senkitol, szegyelltem a dolgot es mivel tajekozatlan voltam, nem tudtam, hogy letezik olyan, hogy verpenisz, sot az atlagmeretekkel sem voltam tisztaban!
Most mar persze tudok ezekrol a dolgokrol, de a gatlasossag, szegyelloseg, a meretemmel valo elegedetlenseg bennem maradt, ami viszont nem igazan jelent elonyt az ismerkedesnel...
Egyebkent teljes mertekben igazad van: barmekkora is egy fiu penisze, bele kell torodnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!