Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka jó csóknak?
Figyelt kérdés
Mitől jó egy csók?2011. júl. 13. 16:06
2/12 anonim válasza:
Érzéki és szenvedélyes legyen. először lassan csak a száját puszilgasd majd szép lassan told be a nyelved és mozgasd az ő nyelve körül,de ne úgy mintha ételmaradékot keresnél XD :D
Én ezt szoktam és sokan mondják hogy jól csókolok^^
14 /F
4/12 anonim válasza:
Az érzelmeidtől, a vágytól, hogy csókold.
5/12 Smartguy86 válasza:
16:08 - Persze, hogy azt mondják, mert a korodban még mindenki így bénázik :D Majd rájönnek azok a lányok is egy idősebb fiútól, hogy nem is olyan jó a "kávédarálóval" smárolni. Na akkor majd te is beújítasz... vagy nem.
6/12 anonim válasza:
Játszadozás a másik szájával! Finom harapdálások ajakkal, incselkedős játékos élvezkedés. Semmi durva semmi direkt semmi erőteljes, kivéve ha vadultok!
7/12 anonim válasza:
gyönyörű teremtés lehetsz te is, ha 14 évesen mindenki megfordul a szádban....micsoda kis ribi :D
ami a kérdést illeti, az elsővel értek egyet, ha mindketten kívánjátok, akkor mindenképp jó lesz
8/12 anonim válasza:
Hogy értik ezt a "kávédarálós" dolgot?? :D
Egyébként szerintem nem csak a nyelves csók a jó..sőt.... :)
9/12 anonim válasza:
talán már azisnagyonjó ha az embernek nem büdös a szája
10/12 Smartguy86 válasza:
18:09 - Úgy, hogy idegesítő tud lenni, ha valaki mindig ugyanazt csinálja. Nem is idegesítő, csak olyan béna. A nyelvvel körözés nagyon gyermeteg, nincs benne szenvedély, semmi extra, csak egy konstans kavarás a másik szájában. Szerintem ritka irritáló :) Semmire nem jó, csak a nyálat tötykölni. Egy jó csókban a nyelv nincs egyfolytában a másik szájában, csak bele-bele kap. Enélkül kb. olyan érzés, mintha egy meztelencsigát forgatnál a szádban... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!