Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka a jó csóknak?
Figyelt kérdés
van 1 barátnőm akivel lassan találkozni fogok mert a netröl ismerkedtünk meg hogyan kell jól csinálni? mert nekem ez lessz az első2010. máj. 13. 21:31
1/16 anonim válasza:
a csókot nem tanulni kell
az jönn magaától
annyit tok segiteni hogy mikor az ajkatok összér kicsit átdugot a nyelved de ne ugy hogy megfulladjon és a többi jönn utána
2/16 anonim válasza:
csak kövesd ahogy ő csinálja.. ne te akarj irányítani a csókban(:.. amúgy lehet nem is tetszik.. meg első talin ne legyél erőszakos, de azért érezze h bejön neked( de ha csak tényleg így van)
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm;) remélem majd beválik mert nagyon szertem és nem szereteném ha csalodna bennem
2010. máj. 13. 21:34
4/16 anonim válasza:
a jó csók titka a szerelem
ha az nincs, akkor csak nyálas nyelvgyakorlat, ami inkább undorító, mint izgató
5/16 anonim válasza:
a lényeg hogy ne parázz és ne erőltesd a dolgot. legjobb ha elengeded magad és nem stresszelsz.
6/16 Főzős Laci válasza:
A jó csók titka tényleg az őszinte szerelem.10 éve vagyok házas,és azóta nem csókolózunk...Ehhez nem kell semmit sem hozzátenni,így alakult.Nekem fáj.
7/16 Fke válasza:
NE TÚL SOK NYELVEL!
Szerintem ez kb a legfontosabb. De lazíts aztán jól van.
8/16 anonim válasza:
Szerintem azért gyakorlás kérdése is. A barátnőm velem csókolózott előszőr, első nap majdnem kiszaladtam a teremből, pfff borzalmas volt. Nagyra nyitotta a száját, azt hittem le akarja nyelni a fejem, átdugta a nyelvét a garatomig, meg semmi nyelv technikája nem volt...
Kellett vagy 2 hónap mire beletanult.
Most meg :) hmmmm :)
9/16 anonim válasza:
Amugyis idő kell mire összeszoktok :P Eddig nekem kb mindegyik bnőm másképp csinálta :)
10/16 anonim válasza:
A lényeg az összhang.Ha te mondjuk érzékien, lágyan csinálod a másik meg átmegy centrifugába na az nagyon gáz. Vagy a nyálfürdő is undorító.Nem parázz és menni fog!HAJRÁ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!