Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet hogy már nem igazán kívánom a szexet? 25L

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a barátommal és szeretjük egymást, jól megvagyunk. Viszont hónapok óta jóformán soha nincs kedvem az együttlétekhez. És ez szerintem egyre csak rosszabb... Ő az első komoly kapcsolatom. Egyszerűen talán csak nincs rá akkora igényem? Vagy miért lehet ez? Mással is van így? Talán ha nem csinálnánk 2 hétig, utána biztos én is kívánnám, de így nem. Fogamzásgátlót szedek 2 éve. Tartottam 2 hónap szünetet, de a változás nem volt jelentős. Több ideig kellene szüneteltetnem, ha az okozza a libidócsökkenést? Vagy mit tanácsolnátok nekem? A válaszokat előre is köszönöm. És légyszi nem írjatok hülyeségeket, tényleg szeretnék megoldást találni a problémára.
2011. júl. 13. 13:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A szex a szerelem része. A szex önmagában, csak társas önkielégítés, ami legfeljebb megnyugtat, de igazi örömet nem ad.

A megoldás, gyengédség, intim őszinte beszélgetés, vágyakozás egymás iránt. Boldog szerelmes időtöltés, közös szeretetteljes programok, melyek során, nagyon kívánjuk egymás testét. Adj időt, hogy szeress és hogy szerethessenek.

2011. júl. 15. 17:27
 12/20 A kérdező kommentje:
Ezt idáig értem, igazatok is van. Viszont már tényleg ott tartunk, hogy egyáltalán nem kívánom a szexet. Se vele, se mással, soha... És erről már beszéltünk is vele, szóval ezen is túl vagyunk. Fantázia is volt már a dologban, az se segített. Egyszerűen nullára csökkent a libidóm és kész. Ezek szerint a gyógyszer miatt... Régebben, még ha nem is volt annyira kedvem hozzá, de hangulatba jöttem. Már sajnos nem.
2011. júl. 15. 22:20
 13/20 IQnindzsa ***** válasza:

Érdekes ,hogy én mint 36/F próbálok neked libidóval kapcsolatban tanácsot adni... De elolvastam az előző hozzászólásokat és arra jutottam ,hogy tényleg lehet valami a fogamzásgátlóval. Én személy szerint sohasem tapasztaltam ilyet egyetlen barátnőmmel sem (még azokkal sem akikkel 3-4 évig voltunk együtt). Ha jól vettem ki a szavaidból akkor már a kapcsolat elején sem voltatok valami szuperaktívak. Ne bántódj meg ezen amit most fogok mondani ,de nem lehet hogy egyszerűen nem illetek össze szexualitásban? Erre még esetleg rá is tett a gyógyszer. Volt orgazmusod minden együttlét alkalmával? Odafigyelt a rezdüléseidre a párod? volt változatosság az együttléteitekben vagy mindig ugyanaz a forgatókönyv volt minden szex alkalmával?

Nem zárom ki a fogamzásgátlót... de te se zárd ki ,hogy esetleg a szexuális életetek laposodott el annyira ,hogy már magát a szexet sem kívánod többé.

A fogamzásgátlós dologról annyit ,hogy szerintem ha már elkezdted újra szedni akkor nehogy leállj vele megint mert az felboríthatja a hormonháztartásodat nagyon csúnyán. Esetleg beszélj dokival a dologról.

2011. júl. 15. 23:28
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Lehet valami abban amit írsz, de a fogamzásgátló még rá is tett erre egy nagy lapáttal. Igazából előtte se volt túl nagy igényem a szexre, max heti 1-2 alkalom, nekem az pont elég is. De ez is teljesen eltünt. Ha a kapcsolatommal lenne a probléma, akkor azért valamilyen szinten csak kívánnám magát a szexet, nem igaz? De az utóbbi időben már egyáltalán sajnos, ezért is kezdtem a gyógyszerre gyanakodni.
2011. júl. 16. 11:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne aggódj, az érzéseid teljesen rendben vannak. Teljesen normális minden. A szexen kívül is sok, nagyon érdekes dolog van a világon. De adj lehetőséget a szerelmednek, hogy élvezze ki ezt a lehetőséget ő is, amit még ő, a szexben élvezetesnek talál. Tudom, ez bizonyos áldozattal jár, de semmi ez ahhoz, hogy két ember igazán boldog legyen.

2011. júl. 17. 15:39
 16/20 anonim válasza:

07-14 09:55 vagyok. Első körben mindenképp a nőgyógyászoddal beszélj, hogy váltsatok gyógyszert. Az ismeretségi körömben volt olyan, akinek egy szimpla gyógyszerváltás elég volt (mondjuk olyan is akinek nem).

Én nem vagyok egy nagy rajongója a guminak, de nagyon is emlékszem milyen kinkeserves volt semmilyen szinten nem kivánni semmi szexet, ezért szerintem egy darabig még nem fogok visszatérni a gyógyszerre.

A többi hozzászólás kapcsán: Az én esetemben annak idején, amikor elkezdett csökkenni a libidóm, semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban, sőt. Mi is probáltunk mindent: nagy beszélgetések, új pózok, izgis helyek stb, de egyszeruen nem kivántam a dolgot sehogyse.

2011. júl. 19. 06:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Sajnos velem is így van. A kapcsolatban nem érzek problémát, mostanában meg főleg nagyon jól megvagyunk. De a szexet egyáltalán nem kívánom... Régen se voltam az a típus, aki állandóan ás napi szinten akarja, de azért voltak pillanatok. Az utóbbi időben semmi. Ha 2 hétig nem lenne, az se zavarna. És ez egy kapcsolatban sajnos szomorú. Jövő héten megyek dokihoz és beszéle vele. Remélem az új gyógyszer megoldja a problémát... :S
2011. júl. 19. 13:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, Sensonette helyett Gestomix-et írt fel a doki. Azt olvastam az előbb, hogy a 2 gyógyszer hatóanyaga ugyanaz. Ez igaz?
2011. júl. 26. 13:26
 19/20 IQnindzsa ***** válasza:
Azt hiszem ezt egy gyógyszerésztől kellene megkérdezned... ;) Remélem segíteni fog az új bogyó. Drukkolok neked. Valami az eszembe jutott amúgy. TE kiélted, kipróbáltad a titkos fantáziáidat? A legsötétetebb szex gondolataidra célzok itt. nincs valami titkos kívánságod ami mindig izgatott? Mert ha van... akkor próbáljátok ki. Lehet h olyan lenne mint egy gátszakadás! :)
2011. júl. 27. 21:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem, nincs így semmi különös igazából. Az a baj, hogy ha nem kívánom a szexet, akkor nem kívánom és kész. Hiába próbál izgatni a barátom is mostanában, engem nem igazán "köt le" a dolog. Lehet nem is kezdem el az új tablettát se, félek hogy nem hozna változást.
2011. júl. 28. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!