Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet hogy már nem igazán kívánom a szexet? 25L
Kedves Kérdező!
A szex a szerelem része. A szex önmagában, csak társas önkielégítés, ami legfeljebb megnyugtat, de igazi örömet nem ad.
A megoldás, gyengédség, intim őszinte beszélgetés, vágyakozás egymás iránt. Boldog szerelmes időtöltés, közös szeretetteljes programok, melyek során, nagyon kívánjuk egymás testét. Adj időt, hogy szeress és hogy szerethessenek.
Érdekes ,hogy én mint 36/F próbálok neked libidóval kapcsolatban tanácsot adni... De elolvastam az előző hozzászólásokat és arra jutottam ,hogy tényleg lehet valami a fogamzásgátlóval. Én személy szerint sohasem tapasztaltam ilyet egyetlen barátnőmmel sem (még azokkal sem akikkel 3-4 évig voltunk együtt). Ha jól vettem ki a szavaidból akkor már a kapcsolat elején sem voltatok valami szuperaktívak. Ne bántódj meg ezen amit most fogok mondani ,de nem lehet hogy egyszerűen nem illetek össze szexualitásban? Erre még esetleg rá is tett a gyógyszer. Volt orgazmusod minden együttlét alkalmával? Odafigyelt a rezdüléseidre a párod? volt változatosság az együttléteitekben vagy mindig ugyanaz a forgatókönyv volt minden szex alkalmával?
Nem zárom ki a fogamzásgátlót... de te se zárd ki ,hogy esetleg a szexuális életetek laposodott el annyira ,hogy már magát a szexet sem kívánod többé.
A fogamzásgátlós dologról annyit ,hogy szerintem ha már elkezdted újra szedni akkor nehogy leállj vele megint mert az felboríthatja a hormonháztartásodat nagyon csúnyán. Esetleg beszélj dokival a dologról.
Kedves Kérdező!
Ne aggódj, az érzéseid teljesen rendben vannak. Teljesen normális minden. A szexen kívül is sok, nagyon érdekes dolog van a világon. De adj lehetőséget a szerelmednek, hogy élvezze ki ezt a lehetőséget ő is, amit még ő, a szexben élvezetesnek talál. Tudom, ez bizonyos áldozattal jár, de semmi ez ahhoz, hogy két ember igazán boldog legyen.
07-14 09:55 vagyok. Első körben mindenképp a nőgyógyászoddal beszélj, hogy váltsatok gyógyszert. Az ismeretségi körömben volt olyan, akinek egy szimpla gyógyszerváltás elég volt (mondjuk olyan is akinek nem).
Én nem vagyok egy nagy rajongója a guminak, de nagyon is emlékszem milyen kinkeserves volt semmilyen szinten nem kivánni semmi szexet, ezért szerintem egy darabig még nem fogok visszatérni a gyógyszerre.
A többi hozzászólás kapcsán: Az én esetemben annak idején, amikor elkezdett csökkenni a libidóm, semmi probléma nem volt a kapcsolatunkban, sőt. Mi is probáltunk mindent: nagy beszélgetések, új pózok, izgis helyek stb, de egyszeruen nem kivántam a dolgot sehogyse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!