Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet hogy már nem igazán kívánom a szexet? 25L
Mennyit csináljátok?Mert én a heti 1 mellett még igénylem és mi is lassan 3 éve leszünk együtt,de mi együtt is élünk.
Az is lehet h. ő nem olyan jó az ágyban és ezért nem kívánod.
Én 4 éve vagyok együtt a párommal. Az első évben szedtem fogamzásgátlót, de ahogy telt az idő, úgy csökkent a kedvem. Utána abbahagytam, de hol megjött a kedvem, hol nem. Egész sokáig volt vitatéma nálunk ez a dolog, hogy nekem nincs kedvem hozzá, és a barátom kezdett elbizonytalanodni, hogy szeretem-e. Aztán egyszer csak minden visszaállt a régi kerékvágásba. Magam sem tudom mitől, pontosan mikor, vagy hogy mi lehetett az oka a kedvetlenségnek, lényeg, hogy rendeződött.
Beszéltem mással is erről, azt mondják, vannak hullámvölgyek a kapcsolatokban ilyen téren is, barátnőim is meséltek ehhez hasonló tapasztalatokról.
A női vágy intenzitása függ az ovulációtól is.
Szerintem laposodott a kapcsolat. Újíts! Akár új pasit is! HA ő az első az nagyon rossz mert a tapasztalatot nem a mikulás hozza! Kegyetlenül hangzik de így van! Mellesleg, ha így folytatódik, úgyis szakítotok, mert jó párkapcsolat nem létezhet jó szex nélkül. (értsd megfelelő minőség és mennyiség!)
Fuuuu, kb egy az egyben magamra ismerek a tünetekböl. Tuti fogamzásgátló. Sőt több embert ismerek, akinél detto ugyanez volt.
Én nálam odáig fajult hogy szinte teljesen zéró volt a libidóm, marmint tényleg totál zéró :(. Nekem a fogamzasgatló váltása segitett, de hosszú hónapokba tellett mire elkezdett visszaállni. Az meg hogy teljesen normalis legyen, szerintem legalább egy másfél év volt :S
Az időtartamokról még annyit (utolsó vagyok), hogy nálam a váltás először Nuvoring lett, ami kicsit más mint a gyógyszer - kevesebb hormon, es kicsit tenyleg segitett, de azert még nem volt 100%-os a dolog még. (de lehet még mindig volt az előtte lévő Lindinette-nek utóhatása, nemtom)
Utána szakitottam a párommal, és volt egy másfél éves szünet. Most az új párommal óvszerrel csináljuk és hálistennek rendben van minden.
Mindenki nagy ügyet csinál belőle. Ha szereted , akkor oldjátok meg csak egy kis fantázia és kész. Ha nincs orvosi baj, akkor beszélgetés és ennyi. Ki kell deríten, hogy mi a baj=beszélgetés, megoldást kell találni=beszélgetés. Ezek után jön a gyakorlati oldala az egésznek:)
lehet semmi más gond nincs csak egy kis változatosság, a jó izlés határán belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!