Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy már nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet hogy már nem igazán kívánom a szexet? 25L

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a barátommal és szeretjük egymást, jól megvagyunk. Viszont hónapok óta jóformán soha nincs kedvem az együttlétekhez. És ez szerintem egyre csak rosszabb... Ő az első komoly kapcsolatom. Egyszerűen talán csak nincs rá akkora igényem? Vagy miért lehet ez? Mással is van így? Talán ha nem csinálnánk 2 hétig, utána biztos én is kívánnám, de így nem. Fogamzásgátlót szedek 2 éve. Tartottam 2 hónap szünetet, de a változás nem volt jelentős. Több ideig kellene szüneteltetnem, ha az okozza a libidócsökkenést? Vagy mit tanácsolnátok nekem? A válaszokat előre is köszönöm. És légyszi nem írjatok hülyeségeket, tényleg szeretnék megoldást találni a problémára.
2011. júl. 13. 13:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Mennyit csináljátok?Mert én a heti 1 mellett még igénylem és mi is lassan 3 éve leszünk együtt,de mi együtt is élünk.

Az is lehet h. ő nem olyan jó az ágyban és ezért nem kívánod.

2011. júl. 13. 13:58
 2/20 A kérdező kommentje:
Csináljuk hetente többször, csak hiába kezdjük el, nekem semmi kedvem hozzá... Szóval ha rajtam múlna, nagyjából csak heti 1 lenne belőle. :) A kapcsolat elején ritkán csináltuk, akkor igényeltem is. Szeretném én is élvezni, újra... Már arra is gondoltam, hogy veszek valami női vágyfokozót.
2011. júl. 13. 14:01
 3/20 anonim ***** válasza:

Én 4 éve vagyok együtt a párommal. Az első évben szedtem fogamzásgátlót, de ahogy telt az idő, úgy csökkent a kedvem. Utána abbahagytam, de hol megjött a kedvem, hol nem. Egész sokáig volt vitatéma nálunk ez a dolog, hogy nekem nincs kedvem hozzá, és a barátom kezdett elbizonytalanodni, hogy szeretem-e. Aztán egyszer csak minden visszaállt a régi kerékvágásba. Magam sem tudom mitől, pontosan mikor, vagy hogy mi lehetett az oka a kedvetlenségnek, lényeg, hogy rendeződött.

Beszéltem mással is erről, azt mondják, vannak hullámvölgyek a kapcsolatokban ilyen téren is, barátnőim is meséltek ehhez hasonló tapasztalatokról.

2011. júl. 13. 14:58
 4/20 anonim ***** válasza:

A női vágy intenzitása függ az ovulációtól is.

Szerintem laposodott a kapcsolat. Újíts! Akár új pasit is! HA ő az első az nagyon rossz mert a tapasztalatot nem a mikulás hozza! Kegyetlenül hangzik de így van! Mellesleg, ha így folytatódik, úgyis szakítotok, mert jó párkapcsolat nem létezhet jó szex nélkül. (értsd megfelelő minőség és mennyiség!)

2011. júl. 13. 15:54
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! És továbbra is várok tanácsokat! Újítani nem szeretnék, inkább a problémát szeretném megoldani. Amennyiben a fogamzásgátló okozza, mennyi idő után tapasztalhatok változást, ha abbahagyom?
2011. júl. 13. 16:49
 6/20 anonim válasza:

Fuuuu, kb egy az egyben magamra ismerek a tünetekböl. Tuti fogamzásgátló. Sőt több embert ismerek, akinél detto ugyanez volt.

Én nálam odáig fajult hogy szinte teljesen zéró volt a libidóm, marmint tényleg totál zéró :(. Nekem a fogamzasgatló váltása segitett, de hosszú hónapokba tellett mire elkezdett visszaállni. Az meg hogy teljesen normalis legyen, szerintem legalább egy másfél év volt :S

2011. júl. 14. 09:55
 7/20 anonim válasza:

Az időtartamokról még annyit (utolsó vagyok), hogy nálam a váltás először Nuvoring lett, ami kicsit más mint a gyógyszer - kevesebb hormon, es kicsit tenyleg segitett, de azert még nem volt 100%-os a dolog még. (de lehet még mindig volt az előtte lévő Lindinette-nek utóhatása, nemtom)

Utána szakitottam a párommal, és volt egy másfél éves szünet. Most az új párommal óvszerrel csináljuk és hálistennek rendben van minden.

2011. júl. 14. 10:01
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó a válaszodat! Megnyugodtam picit, hiszen ezekszerint van remény. :) Azt hittem, magától csökkent le a libidóm ennyire, de mostmár tényleg csak a fogamzásgátlóra gyanakszom. Ezért is tartottam a 2 hónap szünetet, de ebben a hónapban meg újra kezdtem, mivel nem volt jelentős a változás. Én úgy gondoltam, ha az is okozza, 1-2 hónap alatt visszaáll a rend a szervezetemben. De ezekszerint nem kellett volna újra elkezdenem. Most akkor váltsak gyógyszert? Akkor mindenképp megoldódik a probléma? Ilyen esetben melyik fogamzásgátlót valószínű hogy kapnám? Vagy ne is szedjek egy ideig semmit? :(
2011. júl. 14. 14:10
 9/20 Meg Nem Mondom válasza:

Mindenki nagy ügyet csinál belőle. Ha szereted , akkor oldjátok meg csak egy kis fantázia és kész. Ha nincs orvosi baj, akkor beszélgetés és ennyi. Ki kell deríten, hogy mi a baj=beszélgetés, megoldást kell találni=beszélgetés. Ezek után jön a gyakorlati oldala az egésznek:)

lehet semmi más gond nincs csak egy kis változatosság, a jó izlés határán belül.

2011. júl. 15. 16:28
 10/20 anonim válasza:
Velem is ezt csinálta a fogamzásgátló a nőgyógyászom szerint ez természetes :)) ne aggódj. Sztem az a megoldás h beszéld meg a pároddal hogy akkor csináljátok amikor TE akarod és addig ő ne másszon úgy rád :D nállam ez mindig beválik xDD 17/L
2011. júl. 15. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!