Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak vagy a fiúnak kell gondoskodnia az óvszerről?
Ha már aktív szexuális élet van akkor nyilván mindketten veszik, hogy ne legyen belőle hiány. Ha még csak az első közeledik akkor is érdemesebb mind kettőjüknek venni, viszont ott általában a fiúk szoktak.
Bár én örülnék annak, ha egyszer úgy várna a kapcsolat elején, hogy ott van nála, mert gondoskodott róla.
Bár már találtam egy szórakozó helyen is óvszert a lány farzsebében. A problémám csak az volt, hogy épp már táncolt valakivel.
Én fiú vagyok és mindig én veszem!Mostmár reklmaálni fogok hogy felesbe menjen!xD
De viszont előző nőmnél a fogamzásgátlót anyám vette,mert a lány szülei nem jól viselték hogy szexel a kcisi lányuk,aki majdnem 18 volt!-.-''''
Szerintem midnenkinél kell hogy legyen, sosem lehet tudni mikor adódik olyan szituáció, hogy 2 ember megkívánja egymást és fő a biztonság, nálam mindig van egy:)
21f
Mindegy ki veszi, csak legyen. Véleményem szerint mindenképpen vegyél, mert sok pasi úgy van vele, hogy "a csaj dolga", "majd kiveszem időben", "biztos tabit szed" stb.
És ha már ottvagytok az ágyban, totál begerjedve, nem biztos, hogy azt tudod mondani majd, hogy "nem, mert nincs óvszer". Akkor jön elő, hogy "nembaj, ne aggódj, majd vigyázok, eddig sosem volt gond". Aztán egy pár hét parázás, terhességi teszt stb...
Egyébként olyan nagy méretbeli különbségek nincsenek. Masculan mondjuk elég szűk, de szerintem a durex nagyjából a legtöbb férfinak jó méret. Ha parázós vagy, akkor extra safet vegyél, ha azt szeretné, hogy neki minél kellemesebb legyen, akkor extra vékonyat (bordó vagy lila csomagos). Első alkalomra nem ajánlom a bordázottat és a mentolosat. Lifestyles is kb. akkora méret, talán egy picikét nagyobb (de neten meg tudod nézni).
Szóval vegyél óvszert, vagy ha nem veszel és nála sem lesz, akkor NO szex, és maradjatok a pettingnél!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!