Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a férfiak akik agresszíve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik agresszívek, bunyósak és erősek izmosak azoknak tényleg nagy a péniszük?

Figyelt kérdés
Ők miért vonzóak a legtöbb lánynak? Ez olyan undorító. 18/L
2011. júl. 13. 12:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tény!

Az igazán nagy farkú emberek sosem dicsekednek a méretükkel!

2011. júl. 23. 19:41
 12/20 anonim válasza:
Attól, hogy egy kanveréb aggresszív, bunyós, erős és izmos, még nem biztos, hogy nagy a bréje ugyanis a kettőnek nincs köze egymáshoz, ez az adott egyén genetikáján múlik.
2011. júl. 23. 19:53
 13/20 anonim válasza:
Persze, hogy nagy... behúzzak egyet?!
2011. júl. 23. 19:53
 14/20 anonim ***** válasza:
nezd meg :D vagy kerdezd meg xD
2011. júl. 23. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:
19:53 - xD
2011. júl. 23. 19:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nincs egymáshoz túl sok köze. Talán egy kevés, de hülyeség.

Izmos akárki lehet (vannak kivételek), aki gyúr. Agresszivitás fejben (depresszió, problémák, rossz környezet) vagy hormonokban, amik általában szexuális feszültség - vagy a felesleges energiák le nem vezetéséből fakad.

Janó (18)

2011. júl. 23. 19:58
 17/20 anonim ***** válasza:
kati91 nekem semmi bajom a nem kigyurtakkal...ne legyen eppen kover de engem nem erdekel hogy most legyen agyon izmozva a belso a lenyeg es nem az izomparnak...persz egy kis oltoszkodesi stilus nem art:)
2011. júl. 23. 20:35
 18/20 anonim válasza:
Hát nem tudom... én nem vagyok agresszív, csak igen izmos, és átlagos (18cm) péniszem van... nem nagyobb az átlagnál
2011. júl. 23. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Végigolvasva az ittenieket most már igazán kíváncsi lennék egy statisztikára a küzdősportos pasik péniszméretéről. :D

Nem lehetne kötelezővé tenni, hogy meccs előtti mérlegeléskor ne csak a súlyukat, hanem a farkukat is mérjék le? :D

2011. júl. 23. 23:48
 20/20 anonim ***** válasza:
=))) jaaa es kamerazzak is ezt persze:))
2011. júl. 24. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!