Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a férfiak akik agresszíve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik agresszívek, bunyósak és erősek izmosak azoknak tényleg nagy a péniszük?

Figyelt kérdés
Ők miért vonzóak a legtöbb lánynak? Ez olyan undorító. 18/L
2011. júl. 13. 12:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
van olyan aki pont azért viselkedik így mert kicsi neki
2011. júl. 13. 12:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A tesztoszteron felelős az agresszivitásért, de nincs köze a pénisz nagyságához.
2011. júl. 13. 12:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
a 2. -nal a pont!
2011. júl. 13. 12:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én hirtelen haragú vagyok de nem agresszív,sokat verekszem,nem vagyok izmos és átlagos a péniszméretem!:D

Szal ez nem így működik!

2011. júl. 13. 12:46
 5/20 anonim válasza:
Aki álltalában nagyképű stb ők általában próbálnak kitünni a többiek közül és 70%-ban a péniszméretük miatt= vagy túl kicsi ,vagy nagyobb az átlagnál...
2011. júl. 13. 14:01
 6/20 anonim ***** válasza:
Lehet pont azért idegesek és agresszívak annyira, mert kicsi a pöpösük. X-D
2011. júl. 13. 14:50
 7/20 anonim ***** válasza:

Az alfahím gorillák pömpölője pici, míg a gyengébbek nagyobb szerszámmal rendelkeznek. Az alfahím viszonylag biztonsággal tud saját párt fenntartani és megtermékenyíteni, a kisebbeknek ritkán van esélyük és ekkor mélyebbre kell juttatni a spermát, mint a nagyobbaknak.

Metafora értelmezése: ha genetikusan izmos, nagydarab, akkor valószínűleg átlagos méretei vannak. Ha fogpiszkáló és azért gyúr, hogy feltűnjön, akkor jó eséllyel hosszú odalent.

Van pár elmélet farokhosszra és ilyen-olyan kapcsolatokra, de én ezt fogadom el és teljesen logikus, nem úgy, mint a "A farkad háromszorosa a hüvelykujjadnak"-típusú elméletek :)

2011. júl. 14. 01:11
 8/20 egylany21 ***** válasza:
"van olyan aki pont azért viselkedik így mert kicsi neki" -> általában így van.
2011. júl. 14. 13:12
 9/20 anonim ***** válasza:

AHam,tudjátok,hogy vn olyan testtömegnövelő,ami keményerekciót indit vagy csinál..és ettől nől?

Szal aki tápos,szedi tömegnöveelőt annak lehet:D

2011. júl. 23. 19:33
 10/20 anonim ***** válasza:
a kedves, aranyos, nem kigyúrt fiúkat egy lány sem szereti, ilyet még nem ismertem soha :P
2011. júl. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!