Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy vegyem rá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy vegyem rá a barátnőmet, arra, hogy meztelenül főzzön, és, hogy a péniszemről egye a joghurtot?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 23:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
felejtős barátocskám....
2011. júl. 12. 23:46
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
én nem rontanék el egy finom joghurtot,hogy "pénisz íze" legyen. XD a meztelenes cuccot szerintem simán be lehet vállalniXD
2011. júl. 12. 23:47
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
Hazudd azt, hogy egészségesebb így. Egyébként én a paprikás krumplit szoktam etetni az asszonnyal ilyen formában, és azt mondja sokkal zamatosabb. Néha küldök egy kis sárgát is mellé, úgy még jobban tetszik neki. Könnyen rá lehet venni, hogy meztelenül főzzön, én pl. úgy vettem rá anyámat, hogy megdobáltam a macskánkkal, és letéptem a függönyöket, aztán a házban lakók összes zacskóslevesét megcsináltam éjszaka egy üstben. Összelopkodtam még pár matekfüzetet és belecsomagoltam a székletem, hogy jobban gőzölögjön a zuhanyrózsa.
2011. júl. 12. 23:48
 4/13 napietus ***** válasza:
a barátnődet nem ismerem. engem nem tudnál rávenni, ha az én pasim lennél. ha normális a csajod, őt sem fog sikerülni.
2011. júl. 13. 00:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Hogyan, hogyan? Kidobod az összes ruhát ( a sajátodat is az ablakon), kiéhezteted = neki áll főzni pucéran, mert enni azért az ember lányának is kell, kikészíted a joghurtot, minden evőeszközt kidobsz ( ruhákkal együtt az ablakon!!!), mellé teszed a farkad, de előtte kifényesíted, hogy azt higgye ez a mokkás kanál....nnna látod milyen egyszerű?
2011. júl. 13. 00:28
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen normális dolog az ilyen játék (sőt...). Egyszerűen az a titka, hogy meg kell beszélni a vágyakat. De számíts rá, hogy esetleg utána Te meg egy szál kis kötényben fogsz takarítani :-D (megvolt, nem hülyeséget beszélek ... )
2011. júl. 13. 00:28
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

mondd meg neki simán, ha normális és nem gyöp, akkor

belemegy

2011. júl. 13. 09:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

hát a meztelenül főzéssel nem lenne sztem semmi gond, bár én barátnőm tuti nem vállalná be, legalább a pólómat magára veszi olyankor, az akkora neki mint egy ruha :D

a másikra meg se próbálnám rávenni sőt ha ő akarna ilyet lehet nem is engedném, az azér más kategória... de az fix hogy ilyet ő se akarna...

2011. aug. 4. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Megmondod neki, azt cső.
2011. aug. 4. 13:22
 10/13 anonim válasza:
53%

hát lehet hogy velem van baj de én simán benne lennék az ilyesmiben! Sőt! Volt hogy én kezdeményeztem ilyen dolgot:)

ezt csak azért írtam le h nyugodtan kérdezd meg a barátnődet szerintem neki is tetszeni fog.

A kérdésre válaszolva a főzést úgy hogy mondjuk előre felhozod hogy mi lenne ha ekkor együtt főznénk valamit?

és akkor mikor találkoztok először szexeltek és utána mikor még meztelenek vagytok akkor mondod hogy akkor mi lenne ha most kimennénk és főznénk valamit és nyugodtan tedd hozzá hogy így sokkal szexibb és ne vegyen fel semmit:). Valami egyszerű ételt válasszatok és előre vásároljatok be a hozzá. A joghurtos dolgot pedig úgy hogy előre kikészíted (de inkább tejszínhab vagy csokimáz és utána közös zuhany) és mondod hogy mi lenne ha kicsit játszanátok:) és először egy két helyen bekened az ő testét és miután már kellően felizgattad utána a hasadra majd a farkadra folyatsz belőle:) tuti nem fog ellenkezni:)

2011. aug. 4. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!