Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy vegyem rá a barátnőmet, arra, hogy meztelenül főzzön, és, hogy a péniszemről egye a joghurtot?
mondd meg neki simán, ha normális és nem gyöp, akkor
belemegy
hát a meztelenül főzéssel nem lenne sztem semmi gond, bár én barátnőm tuti nem vállalná be, legalább a pólómat magára veszi olyankor, az akkora neki mint egy ruha :D
a másikra meg se próbálnám rávenni sőt ha ő akarna ilyet lehet nem is engedném, az azér más kategória... de az fix hogy ilyet ő se akarna...
hát lehet hogy velem van baj de én simán benne lennék az ilyesmiben! Sőt! Volt hogy én kezdeményeztem ilyen dolgot:)
ezt csak azért írtam le h nyugodtan kérdezd meg a barátnődet szerintem neki is tetszeni fog.
A kérdésre válaszolva a főzést úgy hogy mondjuk előre felhozod hogy mi lenne ha ekkor együtt főznénk valamit?
és akkor mikor találkoztok először szexeltek és utána mikor még meztelenek vagytok akkor mondod hogy akkor mi lenne ha most kimennénk és főznénk valamit és nyugodtan tedd hozzá hogy így sokkal szexibb és ne vegyen fel semmit:). Valami egyszerű ételt válasszatok és előre vásároljatok be a hozzá. A joghurtos dolgot pedig úgy hogy előre kikészíted (de inkább tejszínhab vagy csokimáz és utána közös zuhany) és mondod hogy mi lenne ha kicsit játszanátok:) és először egy két helyen bekened az ő testét és miután már kellően felizgattad utána a hasadra majd a farkadra folyatsz belőle:) tuti nem fog ellenkezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!