Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prosti (k) hoz járogatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti (k) hoz járogatok már két-három éve és (még) nem akarom abbahagyni. Vajon helyesen döntök?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagyok, 27/F. Külsőm átlagos, személyiségem a kelleténél valamelyest zárkózottabb. Bár több próbálkozásom is volt normál kapcsolat kialakítására, minden lány visszautasított, illetve az egyikük - az utolsó "jelölt" - mélyen megalázott.

Ezután végül is olyan hölgyekhez fordultam, akikkel egyértelmű volt, hogy mit akarunk egymástól. (Mindig igényes, kulturált luxusprostikról volt/van/lesz(?) szó, alsóbb kategória alapból kizárva.) Úgy érzem, hogy ebben kell gondolkodnom e téren a jövőben is, de vajon igazam van-e ebben??

2011. júl. 12. 23:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A prostizással semmi gond! Az igazi gond az, hogy nem leszel képes kialakítani normális férfi nő kapcsolatot, ha nem próbálod. Az ilyen állapot macskák kínzásával kezdődik, majd kislányok elrablásával, megerőszakolásával, és feldarabolásával ér véget!

Gondolom még anyáddal élsz. Csak ne öld meg a ribancokat Norman! :D

Mesélj az utolsóról! Amelyik megalázott. Hogy történt?

Részletesen!

Először meséld el objektíven egyesszám harmadik személyben!

2011. júl. 13. 16:14
 22/25 anonim ***** válasza:

tegnap 23:21

A prostiknál mindenki ezzel a f@szsággal jön mindenki! A prostik óvszer nélkül nem is vállalnak semmit sem!!!

Ha semmit nem értesz hozzá, akkor minek írsz?!

2011. júl. 13. 16:19
 23/25 anonim ***** válasza:
16.14, elgurult a gyógyszered?
2011. júl. 13. 23:27
 24/25 anonim válasza:
Linkelj már egy ilyen 'luxus' oldalt...
2012. júl. 10. 13:57
 25/25 anonim ***** válasza:

Tegyél legjobb belátásod szerint. Te érzed, hogy helyes-e amit csinálsz, vagy sem. Persze egyesek elítélik azokat, akik örömlányhoz járnak. Én se venném szívesen, ha kiderülne a barátomról, hogy korábban igénybe vette egy hivatásos szolgáltatásait. Hiszen akkor már hozzászokott egy gyakorlott "szeretőhöz" és tiszta rosszul érezném magam, hogy én esetleg nem tudok úgy teljesíteni. De az is lehet, hogy csak én gondolom rosszul. Ha neked ez megfelel és nem vágysz másra, akkor egész nyugodtan folytasd. A lényeg, hogy neked teljes mértékben megfeleljen, hiszen a te életed. Neked kell vállalnod a döntésed előnyét-hátrányát.

25/N

2012. júl. 10. 13:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!