Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prosti (k) hoz járogatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti (k) hoz járogatok már két-három éve és (még) nem akarom abbahagyni. Vajon helyesen döntök?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagyok, 27/F. Külsőm átlagos, személyiségem a kelleténél valamelyest zárkózottabb. Bár több próbálkozásom is volt normál kapcsolat kialakítására, minden lány visszautasított, illetve az egyikük - az utolsó "jelölt" - mélyen megalázott.

Ezután végül is olyan hölgyekhez fordultam, akikkel egyértelmű volt, hogy mit akarunk egymástól. (Mindig igényes, kulturált luxusprostikról volt/van/lesz(?) szó, alsóbb kategória alapból kizárva.) Úgy érzem, hogy ebben kell gondolkodnom e téren a jövőben is, de vajon igazam van-e ebben??

2011. júl. 12. 23:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem, semmiképp ne üljön, játjön társaságokba, ismerkedjen, próbálja leküzdeni a zárkózottságát és az önbizalomhiányát..

Kelj fel és járj!-mondá Jézus a béna embernek. De ő már sajnos 2000 éve meghalt. Ha ismersz olyan embert, aki hasonló képességekkel rendelkezik, mint ő, akkor szólj!

2011. júl. 12. 23:43
 12/25 anonim ***** válasza:

Egyrészt: Minek hasonlítasz egy önbizalomhiányos embert egy béna emberhez?? Azért írt ide, h segítsünk neki, nem azért, h azt a maradék kis egóját is eltüntessük! Ha ilyeneket írsz, tényleg azt fogja gondolni, h béna, és semmit sem fog változni, ilyen marad.

csak a pontosítás kedvéért, Jézus harmadnapon feltámadt, nem hallottál még róla? :P

2011. júl. 12. 23:48
 13/25 anonim ***** válasza:
Igaz, talán ő jobb helyzetben van, mint én.
2011. júl. 12. 23:54
 14/25 anonim ***** válasza:

Lassan már el kell kezdened a jövőre koncentrálnod, de szerintem meg lehet találni az arany középutat. Csökkentsd le a prostizások számát, így tudsz félretenni is, és maradj nyitott egy új kapcsolatra, hátha szembe jön veled az igazi.

De teljesen átérzem amit átélsz. Már 5 éve nincs kapcsolatom, és jómagam is hozzád hasonló zárkózott srác vagyok. Néha én is eljárogatok prostikhoz. De nem a szex miatt. Jó az is fontos, de nem a szex hiányzik elsősorban, hanem az érintések a simogatások, vagy hogy örömet okozzak egy nőnek (mármint szexuálisan,nem anyagilag :), bár tisztában vagyok vele, hogy lehet hogy megjátszott), összességében az, hogy érezzem azt, hogy egy nővel vagyok. Persze a nők szemében elítélendő ez a dolog, és természetesen azok a férfiak, akik naponta 10csajt kapnak meg, vagy akik boldog párkapcsolatban élnek, nem tudják és nem is akarják beleképzelni magukat ebbe a helyzetbe, így marad a lenézés és a sértegetés. Pedig próbálkoztam, nem kevés ideig én is, de a sokadik visszautasításnál elegem lett belőle, szóval most én is itt tartok.

2011. júl. 13. 00:01
 15/25 A kérdező kommentje:

Mindenkinek, aki megtisztelt egy normális válasszal - ha nem is feltétlenül értettem egyet vele -, nagyon köszönöm!

Igen, bizonyos dilemmák felmerültek bennem az utóbbi időben, s váratlanul úgy döntöttem, hogy a honlap virtuális publikuma elé tárom (miután nagyon sok "prostis" kérdéskört átolvastam, s úgy éreztem, dilemmáimmal kapcsolatosan kevésbé lettem okosabb). Azt hiszem most, különösen azon megoldások felé hajlanék a kérdésemer adott válaszok alapján, amelyek az eddigi tapasztalat- és örömszerzési stratégiám fönntartása mellett célozná meg a normál párkapcsolat keresését. Ezt annyira nem biztos hogy ambicionáltam volna... de van benne valami, hogy kéne :)

Ez utóbbival kapcsolatban pedig, ha egy lány az "előéletemet" - már amennyiben egyáltalán tudomást szerezne róla - nem volna képes elfogadni, akkor szerintem nem is volna érdemnes forszírozni azt a kapcsolatot.

Ami pedig a nemi betegségeket illeti, nos, értelemszerűen erről elég alaposan tájékozódtam, és mivel azon szolgáltatóknál, akikkel találkozom, evidens a következetes és állandó védekezés, erről alighanem felesleges tovább beszélni.

Még egyszer, köszönöm az építő válaszokat!

2011. júl. 13. 00:07
 16/25 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszadó, a 00.01-es beírásé: Neked külön köszönöm a kommentet, azt hiszem, nagyon is rímel az, hogy miként éljük meg a dolgot, mind a motivációt, mind a lebonyolítást tekintve. Köszi még egyszer.
2011. júl. 13. 00:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Az utolsó két válaszodból már látom, hogy te mindent túlbonyolítasz. Én ugyanebben a cipőben vagyok, csak nekem abszolút nem kell a szexen kívül semmi más a nőktől. Én tudom, hogy nem is szeretnék családok a későbbiekben, csak kiélvezni az életet, szóval én tudom, hogy ez az életvitel nekem tökéletesen megfelel. Egyszerű ez az egész: jó ez neked ahogy van, vagy nem? Ha jó, akkor nem kell egy anonim fórumon igazolást kérni a tetteidhez, ha nem, akkor változz meg, ilyen egyszerű.
2011. júl. 13. 02:25
 18/25 anonim ***** válasza:

Én nem nézek le ilyen embereket egyáltalán. Azokat nézem le akik szórakoznak párjukkal vagy váltogatják barátnőjüket...gyakran.

Ilyen "ku.rvázós" esetben a nőket ítélem el akik járnak bulizni és mindenkivel meg...ják magukat, tök minegy ki és elvannak, és sok olyan nő van akibe már 20farok járt. Itt is a nő az akit lenézek és nem a férfit aki él a lehetőséggel.

A prostizás az egy tök elfogadott dolog szerintem, igazából egyiket sem kell lenézni,még a prostit sem.

ŰKedves kérdező te pedig kezdj el hamar párt keresni, hisz már nagyon benne vagy a korban :)

Azzal számolnod kell, hogy a szex nem biztos, hogy olyan jó lesz. Lehet nem "luxus csajod" lesz. Igazából mindenki leírt mindent :) Elég hasznosnak gondolom, próbálj így élni.

20L

2011. júl. 13. 08:25
 19/25 Regci ***** válasza:
Én pont ellenkezőleg nagyon nagy dumás vagyok és a legzárkózotabb emberrel is szót értek , magambol kiindulva azt javaslom neked ha ez így jó csináld , de ha szeretnél egy komoly kapcsolatot akkor hagyd abba ,mert ha egy ismerősömröl/barátomrol/pasimról kiderülne h prostikhoz jár biztos nem keresném többé a társaságát ,mármint egy komoly kapcsolatra .
2011. júl. 13. 11:54
 20/25 anonim ***** válasza:

ŰKedves kérdező te pedig kezdj el hamar párt keresni, hisz már nagyon benne vagy a korban :)

Mi ez a hülyeség? Egy férfi 27 évesen még nagyon fiatal. Nem a nőkből kell kiindulni.

2011. júl. 13. 13:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!