Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti (k) hoz járogatok már két-három éve és (még) nem akarom abbahagyni. Vajon helyesen döntök?
Egyedülálló vagyok, 27/F. Külsőm átlagos, személyiségem a kelleténél valamelyest zárkózottabb. Bár több próbálkozásom is volt normál kapcsolat kialakítására, minden lány visszautasított, illetve az egyikük - az utolsó "jelölt" - mélyen megalázott.
Ezután végül is olyan hölgyekhez fordultam, akikkel egyértelmű volt, hogy mit akarunk egymástól. (Mindig igényes, kulturált luxusprostikról volt/van/lesz(?) szó, alsóbb kategória alapból kizárva.) Úgy érzem, hogy ebben kell gondolkodnom e téren a jövőben is, de vajon igazam van-e ebben??
Nem, semmiképp ne üljön, játjön társaságokba, ismerkedjen, próbálja leküzdeni a zárkózottságát és az önbizalomhiányát..
Kelj fel és járj!-mondá Jézus a béna embernek. De ő már sajnos 2000 éve meghalt. Ha ismersz olyan embert, aki hasonló képességekkel rendelkezik, mint ő, akkor szólj!
Egyrészt: Minek hasonlítasz egy önbizalomhiányos embert egy béna emberhez?? Azért írt ide, h segítsünk neki, nem azért, h azt a maradék kis egóját is eltüntessük! Ha ilyeneket írsz, tényleg azt fogja gondolni, h béna, és semmit sem fog változni, ilyen marad.
csak a pontosítás kedvéért, Jézus harmadnapon feltámadt, nem hallottál még róla? :P
Lassan már el kell kezdened a jövőre koncentrálnod, de szerintem meg lehet találni az arany középutat. Csökkentsd le a prostizások számát, így tudsz félretenni is, és maradj nyitott egy új kapcsolatra, hátha szembe jön veled az igazi.
De teljesen átérzem amit átélsz. Már 5 éve nincs kapcsolatom, és jómagam is hozzád hasonló zárkózott srác vagyok. Néha én is eljárogatok prostikhoz. De nem a szex miatt. Jó az is fontos, de nem a szex hiányzik elsősorban, hanem az érintések a simogatások, vagy hogy örömet okozzak egy nőnek (mármint szexuálisan,nem anyagilag :), bár tisztában vagyok vele, hogy lehet hogy megjátszott), összességében az, hogy érezzem azt, hogy egy nővel vagyok. Persze a nők szemében elítélendő ez a dolog, és természetesen azok a férfiak, akik naponta 10csajt kapnak meg, vagy akik boldog párkapcsolatban élnek, nem tudják és nem is akarják beleképzelni magukat ebbe a helyzetbe, így marad a lenézés és a sértegetés. Pedig próbálkoztam, nem kevés ideig én is, de a sokadik visszautasításnál elegem lett belőle, szóval most én is itt tartok.
Mindenkinek, aki megtisztelt egy normális válasszal - ha nem is feltétlenül értettem egyet vele -, nagyon köszönöm!
Igen, bizonyos dilemmák felmerültek bennem az utóbbi időben, s váratlanul úgy döntöttem, hogy a honlap virtuális publikuma elé tárom (miután nagyon sok "prostis" kérdéskört átolvastam, s úgy éreztem, dilemmáimmal kapcsolatosan kevésbé lettem okosabb). Azt hiszem most, különösen azon megoldások felé hajlanék a kérdésemer adott válaszok alapján, amelyek az eddigi tapasztalat- és örömszerzési stratégiám fönntartása mellett célozná meg a normál párkapcsolat keresését. Ezt annyira nem biztos hogy ambicionáltam volna... de van benne valami, hogy kéne :)
Ez utóbbival kapcsolatban pedig, ha egy lány az "előéletemet" - már amennyiben egyáltalán tudomást szerezne róla - nem volna képes elfogadni, akkor szerintem nem is volna érdemnes forszírozni azt a kapcsolatot.
Ami pedig a nemi betegségeket illeti, nos, értelemszerűen erről elég alaposan tájékozódtam, és mivel azon szolgáltatóknál, akikkel találkozom, evidens a következetes és állandó védekezés, erről alighanem felesleges tovább beszélni.
Még egyszer, köszönöm az építő válaszokat!
Én nem nézek le ilyen embereket egyáltalán. Azokat nézem le akik szórakoznak párjukkal vagy váltogatják barátnőjüket...gyakran.
Ilyen "ku.rvázós" esetben a nőket ítélem el akik járnak bulizni és mindenkivel meg...ják magukat, tök minegy ki és elvannak, és sok olyan nő van akibe már 20farok járt. Itt is a nő az akit lenézek és nem a férfit aki él a lehetőséggel.
A prostizás az egy tök elfogadott dolog szerintem, igazából egyiket sem kell lenézni,még a prostit sem.
ŰKedves kérdező te pedig kezdj el hamar párt keresni, hisz már nagyon benne vagy a korban :)
Azzal számolnod kell, hogy a szex nem biztos, hogy olyan jó lesz. Lehet nem "luxus csajod" lesz. Igazából mindenki leírt mindent :) Elég hasznosnak gondolom, próbálj így élni.
20L
ŰKedves kérdező te pedig kezdj el hamar párt keresni, hisz már nagyon benne vagy a korban :)
Mi ez a hülyeség? Egy férfi 27 évesen még nagyon fiatal. Nem a nőkből kell kiindulni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!