Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan éreznétek, mit gondolnátok a párom helyében velem kapcsolatban?
1,5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást.én 21 ő meg 28 éves. Megismerkedésünk után fél évvel gombás hüvelyi gyulladásaim voltak, és ezért (mert ég és fáj)néha visszautasítottam a szexet. Majd váltottam tablettát, ettől meg száraz lettem. És azóta is száraz vagyok, és hiába érzem, hogy lüktet a nunim meg minden csak nagyon picit nedvesedek ami persze nem elég max 2percig mert aztán meg már ég a súrolástól. Közbe ugye használni kell sikosítót. És ez is megöli a szex örömét. Legalábbis számomra, hogy ilyen szerencsétlen vagyok. A tablettát nem szeretném abbahagyni.
És tartok attól, hogy a barátomnak néha egy picit elege van, hogy nem nedvesedek egyáltalán. Előjáték az van mindig. Néha lehetne több is. Mondja nekem, hogy valakire elég ránézni és már nedvesedik, hát sajnos ez nem én vagyok (gondolom előző barátnőjéről mondja ezt) Meg amikor ő kívánja szexet akkor én nem. Amikor meg én akkor meg ő nem.
Nem volt még orgazmusom soha. Mostani barátommal 3szor voltam orgazmus közeli állapotban, amikor alig bírtam felkelni utána.
Ti mit éreznétek, gondolnátok a barátom helyében?
nálam is volt ilyesmi (lány vagyok, bocsi de gondoltam megírom)
és azt vettem észre, hogy amikor vettünk síkosítót és használjuk, a nyavajáim a páromat totál nem érdeklik, a síkosítótól jó a szex és a többivel nem foglalkozik.
Használunk sikosítót, engem néha zavar a gumi, mert érzem a hegyét belülről... Meg félek is nagyon, hogy kiszakad és megtörténik aminek nem kell és az nem lenne túl jó mert most mindegyikönk családja anyagilag nullán van, meghát egyébként sem tervezzük.
DE ha a lindynette sem jön be, akkor hagyom a francba és gumival folytatjuk mert unom , hogy nem nagyon élvezek emiatt a hormonális hatások miatt semmit...
Nem kell ennyire félni a gumitól... Még ha ki is szakad, akkor sem biztos, h egyből teherbe esnél, plusz ott az esemény utáni tabletta (jó, nyilván célszerű elkerülni, de ha nincs más választás...)... Én a tablettaszedéstől félek nagyon, erről a nedvesedési dologról mér nem is hallottam, de ezek után még inkább kerülném a szedését... Mi mindig is gumival védekeztünk, még egyszer nem csúszott, nem szakadt el, semmi gond nem volt.
21L
Hsználjatok gumit-.-
Az sikos és nem kell tabi
a gumi akkor szakad el, ha a hüvely kezelve van bacik ellen(hüvelykúpok, krémek) ezek gyengítik az óvszer anyagát (nálunk volt is szakadás, pont ezért)
vált át másik fog. gátlóra.
Kedves Kérdező!
Véleményem, hogy a mai világ már nem akar többet látni az emberből, csak azt, hogy ha valami gondod van, itt egy tabletta, egy csodagyógyszer, egy eszköz, gumi, mankó vagy lúdtalpbetét. Ez mind van, de az ember ennél sokkal több és bonyolultabb. Ma már mást se hallani, hogy ha fáj a hátad, vegyél be egy Aszpirint, ha fiú vagy és nem vagy elég férfi akkor vegyél be egy Viagrát, vagy igyál meg egy Red Bull-t.
Szerintem ez nem helyes. Ne a tabletták és a segédeszközök irányítsák az életeteket, hanem az érzéseitek. A szeretet, a szerelem, a vágyak kiteljesedése a legfontosabb. Ha úgy érzitek, hogy még nem vagytok elég nedvesek az együttléthez, akkor többet kell adni egymásnak az együttlétek varázsához. A fiú és a lány is termel váladékot egyformán, mindkettőnek kell, hogy termelődjenek ezek az anyagok. Ha ez nincs, akkor többet kell egymással foglalkozni. Erre kell sokkal több időt adnotok egymásnak. A fiú merevedése még nem elégséges feltétel a jó szeretkezéshez, legyenek neki is izgalmi cseppek a makkján, és neked is legyenek nedves érzéseid. Akkor van ott a behatolás ideje, korábban nem. Nem gondolod, hogy a síkosító krém használata, becsapása a természetnek? Ha beteg lennél, az természetesen más dolog. A beteg embernek szüksége van mankóra, vagy kerekesszékre. Egészséges ember ritkán ül kerekesszékbe, csak azért, mert úgy kényelmesebb előrehaladni.
A gumi óvszer is segédeszköz, sokan testi és lelki okokból elutasítják, mert erőszakkal elválasztja egymástól a szerelmeseket, nem lehet igazán eggyé válni, hiszen köztünk van egy vékony hártya, ami erősen elválaszt egymástól. Nincs igazán őszinte odaadás, egybeolvadás, nem őszinte a szerelem. A gumi óvszer elválaszt, elhatárol, elutasít, egy mesterséges védőburkolatot ad azzal a tudattal, hogy megtámadhatatlan legyek. Így aztán nincs teljes odaadással átélhető szerelem, nincs igazi egyesülés, és nincs igazi érzelmen alapuló izgalmi csepp sem. Így csak egy mesterségesen vezérelt, hazug világ van, ahol a gyógyszer és a segédeszköz gyárakat fizetjük, nem csak a pénzünkkel, hanem az életünkkel is.
A problémátokat legjobban a szívetekkel és a lelketekkel oldhatjátok meg.
(szerintem)
sztem hagyd abba a gyógyszert,különben elveszítheted,ha egy idő után sosem lesz kedved a szexhez,meg amúgy is sokkal egészségesebb az óvszer
21L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!