Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hogyan éreznétek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogyan éreznétek, mit gondolnátok a párom helyében velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást.én 21 ő meg 28 éves. Megismerkedésünk után fél évvel gombás hüvelyi gyulladásaim voltak, és ezért (mert ég és fáj)néha visszautasítottam a szexet. Majd váltottam tablettát, ettől meg száraz lettem. És azóta is száraz vagyok, és hiába érzem, hogy lüktet a nunim meg minden csak nagyon picit nedvesedek ami persze nem elég max 2percig mert aztán meg már ég a súrolástól. Közbe ugye használni kell sikosítót. És ez is megöli a szex örömét. Legalábbis számomra, hogy ilyen szerencsétlen vagyok. A tablettát nem szeretném abbahagyni.

És tartok attól, hogy a barátomnak néha egy picit elege van, hogy nem nedvesedek egyáltalán. Előjáték az van mindig. Néha lehetne több is. Mondja nekem, hogy valakire elég ránézni és már nedvesedik, hát sajnos ez nem én vagyok (gondolom előző barátnőjéről mondja ezt) Meg amikor ő kívánja szexet akkor én nem. Amikor meg én akkor meg ő nem.

Nem volt még orgazmusom soha. Mostani barátommal 3szor voltam orgazmus közeli állapotban, amikor alig bírtam felkelni utána.

Ti mit éreznétek, gondolnátok a barátom helyében?

2011. júl. 12. 18:26
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Légyszíves, komoly válaszokat írjatok! Hülyeségre nem vagyok kiváncsi azt légyszi máshol..! Köszi!
2011. júl. 12. 18:33
 2/20 anonim ***** válasza:

Biztos nem örül neki, mert ez eléggé lerombolja a szexuális életet, de ha szeret ezért nem hagy ott.

Már ha nem életed végéig akarod szedni a tablettát.

2011. júl. 12. 18:41
 3/20 anonim ***** válasza:
Gondolhattál volna előbb is arra, hogy ez is ok a tabi váltásra. Irány vissza a dokihoz!!
2011. júl. 12. 18:43
 4/20 A kérdező kommentje:
Most váltottam a 3.fajtára. Most szedtem be belőle egy levelet. Mellesleg most előtte úgy volt, hogy 3 hónapig szünet az új tabletta előtt, de annyira féltem, hogy becsúszik a baba, hogy inkább szedem tovább.
2011. júl. 12. 18:50
 5/20 anonim ***** válasza:

Szóval nem vártad ki a 3 hónapot? Ha igen akkor nem tetted jól. Ha meg most kezdted el ezt a fajtát, akkor adj még neki időt. DE ha nagyon zavar a dolog akkor inkább hagyd abba és válassz mást.

Pharamatex-nek nagyon jó termékei vannak, ha figyeled mellé, hogy mikor vagy termékeny, és akkor, azon a néhány napon gumit használtok, akkor is jó.

MEg ezeregy más módszer van. Ha félsz, márpedig félsz h a párod ezt megelégeli, akkor üljetek le és beszéljétek meg h kinek mi lenne a legjobb módszer. Mert lehet h ez a legkényelmesebb, de ha nem válik be...

21/l

2011. júl. 12. 19:09
 6/20 Dottorre ***** válasza:

Én a párod helyében, ha szeretlek, nem hagynálak el. Ilyesmi előfordulhat bármikor bárkivel. A tablettákkal kísérletezni kell. Az előző válaszoló által említett pharmatex termékeket én is tudom javasolni, kifejezetten jó dolgaik vannak, még exbnőmmel mi is használtuk. Az orgazmus kérdése pedig... előbb-utóbb menni fog, eljátszani ne játszd el, ha nem muszáj.

Azt, hogy kívánod -e... ezt fejben kell rendberakni, a gátlásokat le kell győzni, akkor nem lesz gond.

2011. júl. 12. 20:51
 7/20 anonim válasza:
Van hüvelygyűrű is. Én 1 éve használom, tökéletesen bevált. NuvaRing hüvelygyűrű. A hatása ugyan az mint a fogamzásgátlónak, de sokkal egészségesebb, mert nem halad át az egész szervezeten. Felhelyezed, majd 3 hét múlva leszeded, és akkor megjön. Szex közben ha zavar pár órára ki is lehet szedni. Előnye még pluszban hogy nem kell minden nap bevenni tabit, nem áll fent a veszély hogy kimarad egy-egy nap. :)
2011. júl. 12. 23:12
 8/20 A kérdező kommentje:
én a hüvelygyűrűtől csak azért tartok hogy nem sikerül elég mélyen felhelyeznem vagy elmozdul. És elég drágább is, ahogy hallottam a tablettáknál...
2011. júl. 13. 11:03
 9/20 anonim ***** válasza:
ahelyett h gumit használnátok...
2011. júl. 15. 10:09
 10/20 anonim ***** válasza:
Síkosítót nem használtok?
2011. júl. 15. 10:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!