Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk veletek is megtörtént...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk veletek is megtörtént mmár az hogy szex közben nem tudtatok elélvezni hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

a hétvégén feküdtem le elösször a barátnőmmel nekem ő volt az első és hát háromnegyed órán át csináltuk és nem tudtam elmenni. A gumi nem szorított anyit a méreteimről hogy az 54 miliméteres pontosan passzol jah és igen a lány meg nagyon nedves volt... 3 féle pózban probáltuk elösször ő volt felül lovagló pózban aztán én voltam felül a sima alap pózban aztán meg hátulról próbáltuk de úgy nem ment még. Azt mondta hogy semmi baj próbálta úgy hogy kézzel szájjal stb de nem ment. Mit csináltatok másodszorra hogy sikerüljön elmennetek? Jah igen az még mit jelent hogy a lány végig mosolygott közben? de nem hiszem hogy kinevetett mert bíztatott közben stb.. Esetleg milyen pózokat ajánlotok még annyit hogy kicsit tesetes vagyok és hát úgy olyan 12 cm hoszú kb...

20/F

2011. júl. 12. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Addig örülj még mosolygott. Mivel azt írtad ő volt az első akkor ne csodálkozz. :) Valószínű láttszótott, hogy kicsit zavart vagy és viccesnek találta, hogy nem tudsz elmenni,érezte,hogy feszült vagy. Nem mehet mindenkinek elsőre.

Te pont az ellenkezője vagy annak ami ilyenkor szokott lenni :) Általában a szűzfiúk rögtön eldurrannak.

Hát majd legközelebb....ne aggódj majd kialakul.

Gondolj közbe valami izgalmasra vagy csak bámuld a barátnődet :)

Párom amúgy úgy szeret elmenni,hogy ő van felül, a nyakába teszem a lábam és úgy csinálja.

Mi elég vadul durván és gyorsan szoktuk olyankor. Ha a leányzó birja egy picit bevadulhatsz hátha jobban felizgat és segít, hogy elmehess.

20L

2011. júl. 13. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Jaa és még annyi, hogy barátomnak is én voltam az első és ő mondjuk 25volt :) :)

A méreted meg pont jó!

Páromnak is annyi. Előzző kapcsolatomba a srácnak 19cm volt. Birtam nem volt vele gond csinálhatta ahogy akarta, sose fájt. Viszont sokkal jobb a 12cm-es :)

És itt jön be az, hogy nem a méret a lényeg hanem hogy tudod használni:)

2011. júl. 13. 08:34
 3/8 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a választ. Hát majd legközelebb megpróbáljuk összehozni. Igen tudom barátnőm is úgy van hogy nem a méret a lényeg. De az azért zavart hogy nemtudtam elmenni. Lehet köze hozzá hogy amikor magamnak csinálom akkor is nehezen tudok elmenni?
2011. júl. 13. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha magadnak csinálod kb mennyi idő?

20L ismét

2011. júl. 13. 09:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Változó van hogy 5 perc és megvan de van hogy 2 óra.
2011. júl. 13. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Aha, hát ez meg hangulatfüggő....Párom is van, hogy beteszi nekem 5perc és elsül. De van hogy félóra. Van hogy nem tud elmenni, sokat próbálkozunk nem megy és akkor hagyjuk. De másnap meg annál jobb lesz.
2011. júl. 13. 09:32
 7/8 A kérdező kommentje:
értem hát remélem legközelebb öszesjön minden. köszi a segítséget.
2011. júl. 13. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
hát ha volt benne segítség vagy olyan ami megnyugtató akkor örülök. Szivi
2011. júl. 13. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!