Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy-két éjszakás kalandról vélemény? Lefeküdnétek csak pár éjszakára egy férfival? (29 éves)
Lényeg.. Konkrétan elmondta, hogy nem akar hülyíteni csak pár együttlétet szeretne velem....Tudja rólam hogy mindössze 2 pasival voltam eddig együtt.. és nincs valami nagy tapasztalatom...
De attól régóta próbálkozik de normálisan.. mert voltunk pár közös helyen és amikor elutasítottam hogy ne tegye mert most nem akarom azonnal megértette és aznap nem próbálkozott...
Egyébként kedves és figyelmes is velem...
Ez lehet hogy csak "Szöveg" de azt is mondta: hogy amit én szeretnék azt csináljuk.. meg ameddig én hajlandó vagyok vele elmenni... de én hiszek neki hiszen régóta ismerem...
De ugyanakkor fura.. miért kellenék én ha bárkit megkaphatna ?
Igen.. én is ezt gondolom hogy csak egy pipa lennék a naptárban ... :S
De az a baj, hogy valamiért mégis vonz ez az egész.. :S de fogalmam sincs miért.. :S
ha akarsz vele szexelni tedd meg, ha nem akarsz akkor ne, de többre ne számíts
legalább korrekt és nem hülyít
köszi a válaszokat...
S ja ez legalább jó, hogy elmondja konkrétan hogy mit akar.. és nem csak hülyít :) kevés az ilyen pasi szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!