Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó vagyok az ágyban?
27 éves lány vagyok, eddig 5 pasival volt dolgom életemben, volt egy éjszakás kapcsolatom, volt akivel csak szex-kapcsolatunk volt, és a másik 3 rendes társ...
Mindig azt mondták,h élvezik velem a szexet, elég ösztönös nő vagyok, sok mindent kipróbáltam és szerencsére még mindig csak jó élményeim voltak. Én mindig élvezem is...
De hogyan legyek benne biztos,h elég jó vagyok????
Nagyon hosszú kapcsolataim nem voltak, mindhárom pár hónapnál megszakadt... Mi van,ha mégsem vagyok jó az ágyban és emiatt?
Vagy "csak" emberileg vagyok értéktelen?
A zsák a foltját megtalálja. Szóval nyugi.
A barátom mondta, hogy a lányok nagy tévedésben élnek, amikor azt hiszik hogy egy férfi a gyomrán keresztül lehet megfogni... úgy 20 cm-t tévednek, legalább. Csak később derült ki, hogy nem a falloszra, hanem a szívre gondolt.
És igaza van. Egy férfit ismerj ki. Hagyd, hogy férfi legyen. Hogy udvaroljon, hogy elhívjon magával sétálni, kalandozni, túrázni. Adj időt arra, hogy kialakuljon köztetek valami. A legtöbb férfi már fantáziátlan és sürgető... nem adnak időt semminek ,mindent azonnal akarnak. Pedig ilyen gyorsan nem is láthatjuk meg a másikban a szépet.
Én mindig úgy szoktam párt választani, hogy hagyom hadd udvaroljon, kedveskedjen nekem. Sokszor az, hogy hova hív el randira és, mit ad ajándékba sokat elárul egy férfiről.
Pl. akik követik a sablont tehát mozi, buli...stb. azokat nem különösebben kedvelem, mert később sem lesz több "fantáziája".
De volt pl. olyan randim, amikor a srác 2 napos hegyi túrára vitt el. Vagy felsorolta milyen opciók közül választhatok (főzz vacsit otthon, elvisz moziba, vagy elmegyünk bobozni).
Az ajándék is sokat elárul egy férfiról. Van aki a legelső kacatot megveszi a legközelebbi kínaiba, van aki drága ékszert vesz. Ez egyik sem ideális választás. A drága ékszer gavallér ,de sokszor elvárnak érte valamit, és ha már az elején ékszert kap valaki, akkor a későbbiekben mi újdonságot kaphat még?
Pl. nagyon örültem, amikor origami pillangót kaptam, vagy magyar rovásírással írt verset. Ezek olyan ajándékok ami szinte nem kerülnek semmibe ,és mégis többet érnek, mint bármely gyémántgyűrű.
Akkor sokat számít az is, mennyire figyelmes veled. pl. buli után hazakísér-e vagy mondani kell neki.
Felkér táncolni, vagy egész este áruljátok a petrezselymet?
Ha nehéz táskát viszel, akkor felajánlja szolgálatait?
Ezek azért fontos szempontok mert a fiúk az elején mindig odateszik magukat. A későbbiekben lejjebb adják. És aki az elején sem gavallér, az később még ennyire sem lesz.
Ha megtalálod a párod ,akkor neki nem kell megfelelned. Ő úgy fog szeretni, ahogy vagy. Az igaz, hogy összecsiszolódtok, de ez minden kapcsolatnál így van.
A párommal úgy ismerkedtem meg, hogy olyan nehéz batyut cipeltem, hogy magam is alig bírtam vinni. Ő pedig felajánlotta a segítségét. Kb fél évig kerülgettük egymást, mire nyugodt szível igent mondtam. Azóta is minden héten kapok tőle valami apró meglepetést, ha mást nem egy szerelmi vallomást.
Te se siess el semmit. Egy jó kapcsolathoz idő kell. És minden kapcsolat eleje a legédesebb, amikor még csak kerülgetitek egymást, és próbáljátok a másikat kiismerni.
Ne azon merengj, hogy vajon meg fogsz-e neki felelni, ez nem szépség verseny és nem is állásinterjú. Aki megszeret ,az szeretni fog csúnyán, szőrös karral, csámpás lábbal... minden hibáddal együtt. A szerelemnél jobb plasztikai sebész nincs a világon!
Sok sikert!
És te komolyan 27 éves felnőtt nő léttedre ezt itt a gyakorin akarod kideríteni? :D
Szerintem csak akkor taszíthatod a férfiakat, ha van valami extra negatív tulajdonságod, ami túl mutat azon, hogy hol nyomod meg a fogkrémestubust, vagy időnként elviselhetetlenül viselkedsz.
Amúgy hány éves korodban volt először kapcsolatod? -és a három olyan pár hónapos kapcsolatodon kívül, amelyben lefeküdtél az illetővel volt korábban hosszabb, de esetleg még szex mentes kapcsolatod?
Azért lényeges, mert ha a szexxel nincs is semmi baj, de ha még 27 éves korodig nem jutottál el oda, hogy egy legalább egy éves kapcsolatban megtarts valakit magad mellett, akkor szerintem semmiképp ne a szexuális teljesítményedben keresd a hiba megoldókulcsát
üdv, 24/f.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!