Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jó vagyok az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó vagyok az ágyban?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok, eddig 5 pasival volt dolgom életemben, volt egy éjszakás kapcsolatom, volt akivel csak szex-kapcsolatunk volt, és a másik 3 rendes társ...

Mindig azt mondták,h élvezik velem a szexet, elég ösztönös nő vagyok, sok mindent kipróbáltam és szerencsére még mindig csak jó élményeim voltak. Én mindig élvezem is...

De hogyan legyek benne biztos,h elég jó vagyok????

Nagyon hosszú kapcsolataim nem voltak, mindhárom pár hónapnál megszakadt... Mi van,ha mégsem vagyok jó az ágyban és emiatt?

Vagy "csak" emberileg vagyok értéktelen?

2011. júl. 12. 12:17
1 2
 1/15 bix ***** válasza:
vagy csak arra kellettél nekik?
2011. júl. 12. 12:19
 2/15 A kérdező kommentje:

:S lehet, de akkor meg bizti jó vagyok, ha csak ezért velem voltak hónapokig :D

Na jó, ez nem is vicces :S

2011. júl. 12. 12:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak semmi köze hozzá, hanem nem találkoztál még olyannal, akivel évekig együtt tudnál lenni.
2011. júl. 12. 12:22
 4/15 A kérdező kommentje:

Remélem,hogy még fogok:(

De ettől függetlenül honnan tudhatom,h a partnerem ugyanúgy élvezi velem, ahogy én ővele?

2011. júl. 12. 12:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én szűz voltam még és kellett egy idő, mire belejöttem a dlgokba és bénáztam is eleget, mégis már másfél éves kapcsolatom van.

Amelyik kapcsolat a szexre épül, az megy tönkre a leghamarabb. De szeretnek és megbecsülnek, akkor nem baj, ha nem vagy mindig alafanőstény.

21/L

2011. júl. 12. 12:29
 6/15 A kérdező kommentje:

köszi, igazad van azt hiszem, de itt jön a következő nagy kérdés,h mi van,ha senki nem fog szeretni és megbecsülni?

Nem vagyok pesszimista, de,lehet,h nem vagyok olyan különleges személy,h bárki meglásson bennem többet is...

2011. júl. 12. 12:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Bárkit lehet szeretni és sokmindent meglehet becsülni csak nem mindegy hogy ki. Téged már csak ezek alapján lehet amilyen múlttal rendelkezel. Olyan ember fog téged megbecsülni és szeretni aki ezeket elfogadja. Ezt gondolom. Meg az hogy mindenkinek jónak lenni elg nehéz dolog:D Ez olyan mint hogy mindenki szeresse a puncsot:) én a vaniliát szeretem:P Ha azzal vagy akinek jó akkor nem mindegy? Királynő akarsz lenni? Azzal egyél boldog akivel vagy és ne a világ legjobb nője akarj lenni.
2011. júl. 12. 12:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Próbáljuk ki hogy mien vagy,aztán tudok csak véleményt modnani!:P:D
2011. júl. 12. 14:18
 9/15 A kérdező kommentje:
És honnan tudjam,h nem kamuzol majd? ;)
2011. júl. 12. 14:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi Nektek, abban is igazatok van,h lehetetlen és nem is kell mindenkinek megfelelni, de egy ilyen intim pillanatba csak akkor kerülsz vkivel, ha azért nem totál semleges neked az illető (mondom ezt úgy,h volt egy éjszakás kapcsolatom is...) és szeretnéd őt legalább arra az éjszakára boldoggá tenni, megajándékozni vmi jóval... Nem?????
2011. júl. 12. 14:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!