Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó vagyok az ágyban?
27 éves lány vagyok, eddig 5 pasival volt dolgom életemben, volt egy éjszakás kapcsolatom, volt akivel csak szex-kapcsolatunk volt, és a másik 3 rendes társ...
Mindig azt mondták,h élvezik velem a szexet, elég ösztönös nő vagyok, sok mindent kipróbáltam és szerencsére még mindig csak jó élményeim voltak. Én mindig élvezem is...
De hogyan legyek benne biztos,h elég jó vagyok????
Nagyon hosszú kapcsolataim nem voltak, mindhárom pár hónapnál megszakadt... Mi van,ha mégsem vagyok jó az ágyban és emiatt?
Vagy "csak" emberileg vagyok értéktelen?
:S lehet, de akkor meg bizti jó vagyok, ha csak ezért velem voltak hónapokig :D
Na jó, ez nem is vicces :S
Remélem,hogy még fogok:(
De ettől függetlenül honnan tudhatom,h a partnerem ugyanúgy élvezi velem, ahogy én ővele?
Nézd, én szűz voltam még és kellett egy idő, mire belejöttem a dlgokba és bénáztam is eleget, mégis már másfél éves kapcsolatom van.
Amelyik kapcsolat a szexre épül, az megy tönkre a leghamarabb. De szeretnek és megbecsülnek, akkor nem baj, ha nem vagy mindig alafanőstény.
21/L
köszi, igazad van azt hiszem, de itt jön a következő nagy kérdés,h mi van,ha senki nem fog szeretni és megbecsülni?
Nem vagyok pesszimista, de,lehet,h nem vagyok olyan különleges személy,h bárki meglásson bennem többet is...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!