Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlősség ellen?
Figyelt kérdés
A barátommal durván 1 éve vagyunk együtt.Voltak kisebb nagyobb szüneteink már,de ez nem lényeges. Sokszor szexeltünk már, igaz nem vagyok valami tapasztalt, mert nem sok fiúval voltam eddig,sőt ő az első komolyabb barátom is. Sokkal jobban odafigyelj rám szexnél is mint a többi. Már régóta nagyon zavarja hogy szégyenlős vagyok előtte. Engem is zavar hogy nem tudom magam jobban elengedni pedig nagyon szeretem :( Azt mondja jó alakom van, jók a melleim is, de ez én nem így látom. Nem nagyon vagyok elégedetlen, de nem is vagyok teljesen elégedett magammal, vagy már nem tudom mi van velem :( Már régóta ki akar elégíteni orálisan..:$ És azt sem akartam. Pedig rendesen karban tartom magam ott is, nem az hogy szégyellem, csak olyan.. nem is tudom milyen lenne.. Nagyon szégyenlős vagyok :( Mit tegyek? 18/L
2011. júl. 12. 10:14
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mitől alakulhatott ki ez a szégyenlősség.. muszáj leszel megbékélni magaddal, mert akkor csak rosszabb lesz, ha tovább fokozódik. Nem tudom, hogy a barátodnak miért nem hiszel, ő szépnek lát - és ez a fontos, te meg fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Remélem ez majd változni fog. :)
18/L
2011. júl. 12. 10:18
2/8 anonim válasza:
csinálj valami polgárpukkasztó dolgot az utcán vagy nem tudom:D próbáld magad elengedni, pl. disco-ban táncolj, rudnál meg minden, próbáld magadnak mondogatni, hogy én nem ez vagyok, és bármire képes vagyok, nem csak szégyenlős vagy, hanem önbizalom hiányos is, ez is vele jár. Szóval élj, csináld azt amit szeretsz, ahogyan te szereted, és ilyenek.
2011. júl. 12. 10:19
3/8 anonim válasza:
Próbáljátok meg teljesen sötétben, aztán később félhomályban. Idővel biztos oldódni fogsz.
2011. júl. 12. 10:23
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Buliban, meg akár hol el tudom engedni magam, ilyen téren laza vagyok, de a szex.. soha nem fog menni..:S
2011. júl. 12. 10:24
5/8 Cicuskaaa123 válasza:
Dőlj hátra, hagyd, hogy a barátod irányítson. Ne próbáld lefogni, hagyd, hogy kinyaljon és megtapasztalod, hogy ez jó és szerintem nem fogsz nagyon szégyenlős lenni előtte. Amúgy kiskorodban ért ezen a téren téged valami trauma? Mutogatás, erőszak vagy a szüleid úgy kezeltek téged?:/ Ettől is lehet.. De ha nem, akkor egyszerűen ilyen természet vagy. És hangsúlyozom, hagyd, hogy a barátod irányítson és így lefogod győzni a szégyenlőségedet, néz vele szembe, ne hagyd, hogy a szégyenlőség legyen rajtad úrrá.
2011. júl. 12. 10:59
6/8 anonim válasza:
velem is ugyan ez volt... nagyon szégyenlős vagyok, az orál sexet meg nem is engedtem 1 jó darabig. aztán kikötött azóta meg már nincs mit takargatnom... azóta nem vok szégyenlős mióta 1-2 délután meztelenül feküdtünk 1más mellett, tv-t néztünk meg ilyenek. mára már tök laza vok előtte is :) 19L
2011. júl. 12. 11:03
7/8 KaTriinn válasza:
Mintha magamát hallanám. 18 éves vagyok én is. És szinte ugyan igy érzek mint te. Nem voltam sok fiúval, nekem is a mostani a legkomolyabb és vele érzem magam a legjobban. Nem tudom magam elengedni. Ő is mondja, hogy szép vagyok, jó mindenem, de magamnak mégsem tetszem. :/
Érdekes, hogy miért van ez. Én sem tudok rá értelmes választ adni. Pedig az igaz, hogy addig még nem engedem el magam addig nem lesz tökéletes semmi köztünk! Én most megyek vele nyaralni, és megpróbálom magam totális erővel elengedni magam! Próbáld te is ezt csinálni. Hátha jó lesz! :)
2011. júl. 12. 11:31
8/8 anonim válasza:
Kis korodban azt nevelték beléd. Ennyi. Arrol nem beszéltek, hogy ha megszeretsz valakit akkor ezt felejtsd el. Örülj ha neki tetszik a tested, dicsekedj el neki, hogy milyen szép a melled a p...d, milyen szép gömbölyü a feneked. Örülj ha tetszik neki és állj fölé, boldogan huzd szét a ....t, hogy gyönyörködjön benne, örülj ha belecsokol, belenyal. Te is örömmel csokold meg az ö testét bárhol, élvezd az érintését, illatát, izét. Ö is szereti a tiédet. ( Sajnos ezt nem nevelték beléd, de ez nem azt jelenti, hogy magadat nem kell erre ránevelned!!!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!