Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Szex vagy szeretkezés?
ma 14:56
Ezek szerint nem az én sliccem kell neked. :) :( Na mindegy. :)
Mindenképp, de után add azt is az értésére hogy ezért valamit le is kell tenni az asztalra, és nem kaphat meg olyan könnyen. Erre sajnos szükség van, a közmegítélés miatt, ugyanis lehetséges hogy a srác is ez alapján fog megítélni. :)
Nem, nem a te sliccedre vágyom, de ezért ne haragudj rám.
Mit tegyen le az asztalra? :-) de most komolyan. Mit kell/szoktak azért letenni az asztalra? Segíts kérlek és magyarázd el, jó?
Nekem valahogy nem tetszik ez a gondolat, ez nem egy bartel üzlet... és erőltetni sem akarom... vitassuk már ezt meg, jó? :-)
07-25 18:11
Tiszteletet, csodálatot amiért ennyire izgatod őt, kicsi hajtást, hogy érdemes is legyen rá. Ilyeneket kell letenni az asztalra. :)
Ez nem üzlet de mindenképp kölcsönösség!
Bár a legtöbb lány egyből azt hiszi hogy ezek adottak amikor szétrakja a lábát és romantikus rózsaszín füst lengi körül a szobát, aztán másnap meg megkapja a húszadik osztálytársától hogy mekkora ribanc, és nyilvánvaló hogy ki fogja terjeszteni! Fordított helyzetben persze semmi ilyen nem történne. :) Ezért gondolom, hogy te sem csak a vágyaid miatt húznád le a sliccét, mert bármennyire is el lenne a normális út, ez veszélyes a sok bunkó és aljas ember miatt. :)
Amúgy ha meggondolnád magad az én sliccem gombos. :)
gombos a slicced? Látod ezt, lehet elrontottam. Lehet az övé is az. :-) egyszer talán mondott is valami ilyesmit, de lehet nem jól emlékszem. De nem sokat változtatna a dolgok állásán, csak feltalálnám magam. :-)
Sztem sok tiszteletet, csodálatot mem lehet várni ilyen esetben, nem? Most őszintén? Te tisztelni tudnád, ha ilyet tenne egy lány veled?
Hát azért főként mégis a vágyaim miatt rendezném le a sliccét... szerelemről szó sem lehet, mert nem hagyja, hogy szeressem, de nem is szerethetném, de mégis szeretem, látod ebben sem tévedtél sokat. DE nem azért tenném, hogy szeressen.
az én sliccemről nem akarsz tudni valamit? :D
"Sztem sok tiszteletet, csodálatot mem lehet várni ilyen esetben, nem? Most őszintén? Te tisztelni tudnád, ha ilyet tenne egy lány veled? "
A leg messzebbmenőkig! Ez ugyanis egy ajándék. A lány érdemesnek tart arra hogy a testét nekem adja, hogy beengedjen a saját kis intim világába. A szex két ember között mindig jár lelki kapcsolattal amihel kell a szimpátia bizalom és vonzódás, ez pedig ha nincs meg akkor nem fog összejönni.
Ha egy lány annyira kíván hogy engem választ ki akár csak egy éjszakára is az több mint megtiszteltetés! Jelen keretek között mi több pozitív irányultságot várhatna egy férfi?! Aki ezért nem tiszteli a nőket, de persze elveszi amit felkínálnak az egy kétszínű álszent alávaló ember!
Ilyenekkel ne állj össze!
Ha egy csaj felvállalja a vágyait az különösen tiszteletreméltó a mai világban mert szerintem ez lenne a természetes és a normális, de szép dolog hogy valaki meg meri tenni ebben a másokat megítélő és alaptalanul lenéző világban.
A szerelem meg vagy jön vagy nem. :) Az más tészta.
A sliccedről...... Mondjuk, hogy mi van mögötte. ;)
Ha helyette az én sliccemet húzod le akkor jó így. :D
Amúgy meg ismerd meg őt! Ismerd meg azt az oldalát ami nem látszik senkin sem és még a legjobb emberekben is lehet romlott! Ez pedig a szexualitáshoz és a szabadelvű nőkhöz való viszonya illetve hogy mennyire képmutató, mit gondol róluk, és hogy eléggé erős-e benne a csordaösztön és az egyik legelterjedtebb ösztön, a mások (itt a nők) szapulása pl a szexuális vágyaik miatt. Az emberek nagyon szeretnek mocskolódni ribancozni, mintha ez nekik kéjes örömmel járna minden egyes kimondott becsmérlő szavuk után, főleg úgy hogy ők maguk is nyakig benne vannak vagy benne lennének! Ezekkel legyél tisztában és válassz normális srácot, ne olyant aki a csordaösztön alapján a mocskolódók közé áll be hogy ne lógjon ki a sorból, és ne merje felvállalni esetleg, ha nem is mindent gondol úgy!
Ha jó az emberismereted akkor kiszűrheted az ilyeneket.
köszönöm a kimerítő választ, nem is vártam ilyen mélységű okfejtést, teljesen megleptél. Majd "jövök" még, csak most melózom.
Ha tudni szeretnéd, mi van a slicc mögött: egy nagyon érzékeny, formás, kis domborulat, és most nem azért írom ezt, mert az enyém, de "büszke" vagyok rá... :-) Egy ffi csodákat tudna vele tenni, ha hagynám... (de ezt csak NEKI hagynám!!!!)
„Ismerem”, rendes srác. Nem tudom, ezekkel a dolgokkal kapcsolatban mi a véleménye, de megértene, (talán) ő is ezt szeretné.
Adsz még tanácsot? :-)
1. Hogy léphetek tovább nála?
2. Te milyen közeledésre mondanál igent ilyen esetben? (szavakkal inkább vagy érintéssel?)
3. Mi a jobb, ha lépésenként ismerkedünk vagy ha azonnal megismerjük egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!