Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIUK! Ha van barátnötök és az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK! Ha van barátnötök és az utcán, strandon. Megnéztek egy csinos lányt mire gondoltok olyankor?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 00:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Én leszarom a csinos lányokat nem nézegetem őket nagyon. Ha igen akkor se látványosan. Engem csak a barátnőm érdekel! Bár már 4éve együtt vagyunk de nekem még mindig ő a legszebb.

25F

2011. júl. 13. 08:41
 32/36 anonim ***** válasza:

08:41

Kamu?-.-

2011. júl. 13. 12:18
 33/36 A kérdező kommentje:
nem tudom mit vannak egyesek kiakadva,ez csak egy kérdés volt.én nem mondtam egy szóval se hogy nem szabad ránézni egy nöre se ha van barátnötök.én is persze ha elmegy mellettem egy jó pasi megnézem.ez csak egy kérdés.
2011. júl. 13. 13:46
 34/36 anonim ***** válasza:
38%
A kiakadás nem neked szólt, kedves kérdező, hanem a sok naiv, infantilis női hozzászóláson, miszerint a párkapcsolat egyben a vizuális ingerekre is teljes tilalmat szab.
2011. júl. 18. 12:37
 35/36 anonim ***** válasza:

Tisztelt Hölgyek, Urak! Én 21 éves vagyok! 3 éve lakom együtt a Menyasszonyommal.És nagyon szeretem, és megbecsülöm Őt.Túlságosan elkényeztetem, babusgatom stb..Mindig a kedvébe járok...! Én különbözni akarok a mai fiatalok többségétől...!!!!!! Ezt nagyon komolyan mondom!!!

Nem iszom, nem cigizek, nem minden második szavam b@...g...!!!! A kérdésre válaszolva: Megnézni esetleg megnézném, esetleg néha gondolok valami rosszra, de tettekben, ha a Menyasszonyom megad mindent, nem folyamodnék!

Üdv: N

2012. máj. 14. 22:07
 36/36 anonim ***** válasza:
Szeretni egyet, csábítani ezret...
2013. máj. 26. 22:50
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!