Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIUK! Ha van barátnötök és az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK! Ha van barátnötök és az utcán, strandon. Megnéztek egy csinos lányt mire gondoltok olyankor?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 00:01
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
74%
nem tudom mit vagy ezen ennyire kiakadva elvégre nem vakságot igérnek a pasik és igen valóban pasikból vannak , engem pl . nem zavar hogy megnéz más nőket is a pasim ettől függetlenül szeret, ha már nem szeret akkor ugy is megtalálja a módját hogy ne csak megnézze őket :) ,ugy vagyok vele ha menni akar mert nem szeret nem fogom az asztallábához kötözni . a nők is megnézik a pasikat nyugodj meg ;)
2011. júl. 12. 02:27
 22/36 anonim ***** válasza:
ja igen bocs 27/L vagyok ;)
2011. júl. 12. 02:28
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Uhh hogy élvezzek bele a kis puncikájába :D :D
2011. júl. 12. 07:08
 24/36 .Daniel. ***** válasza:
23%

Na a csaj megmondta. Vagy álszent a többi csaj vagy nem tudom, nem is merem leírni..:) De amúgy nekem átjött hogy már kombináltok hogy akkor ha megdugná biztosan megfogja és az ilyen mentalitással csak óvatosan mert pasiriasztó hatása van. Azt vágom hogy nem sokat értetek hozzánk ezért tessék minél több fiúval beszélgetni és nem elborzadni.:)

A kérdésre: Ha van barátnőm őt dugom és mellette a helyes nőkkel is lenne kedvem közösülni de hogy ne törjön ki a pánik: nem teszem meg :)

2011. júl. 12. 07:46
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
De meg lehetne dugni...ohh istenem hogy tudna nyögni....
2011. júl. 12. 08:13
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
ja!!!és a lányokat se kell sajnálni,mert eddig akár hány bnőm volt mind 1 büdös ku....
2011. júl. 12. 08:15
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Pasik most direkt huzzátok szegény kérdezőnek az agyát, amikor így is kétségbe van esve. Ejnye :)

Ha megy egy helyes pasi a strandon te mire gondolsz? Arra, hogy milyen jól néz ki nem? Attól még nem ugornál egyszerre a karjaiba. Ahogy a normálisabb pasik sem, a helyes csajokéba, csak ami szép az szép. Ők meg tudják azt is, hogy nem minden a szépség.

2011. júl. 12. 08:34
 28/36 anonim ***** válasza:
74%

nem feltetlenul csak azt hogy huu de megdugnam.

de hat a szepet meg kell nezni, huseget fogadtunk nem vaksagot.

2011. júl. 12. 09:24
 29/36 anonim ***** válasza:
69%

Kedves hölgyek, egyszer felfoghatnátok már végre, hogy az, hogy mi férfiak nem úgy gondolkodunk, mint ti, az nem azt jelenti, hogy bunkók vagyunk. A hormonok evolucionális parancsa, hogy minél több partnert kell megszereznünk, amit a NEM teszünk meg, mert tiszteljük és szeretjük a párunkat; hát akkor a rongyos életbe már, nehogy már csukjam is be a szemem, csak azért mert a nők szerint

"ha valai szereeeelmeees, akkoor nem is néééz másraaa"! DE IGEN, néz másra, és tudja, hogy nem kell neki, mert neki a párja kell, de nekünk ezt parancsolják a hormonok, mint a nőknek a fészekrakást és az utódgondozást.

Igen, ha megnézek egy csinos lányt, nekem is eszembe jut, hogy bizony, megraknám, mint a szekeret szokás. Mégis, ha odajönne félpucéran, az ajkát harapdálva, becsípve, hogy eddig engem bámult, és már nem bírja tovább, akkor könnyedén mondom azt, hogy "na kislány, ez bizony kapufa", mert fantáziálni, és megtenni NEM ugyanaz, és hölgyeim, ezen nem is fogtok változtatni sohasem, max eléritek, hogy hazudjanak nektek, majd jöhettek ide, és feltehetitek a 25 milliós kérdést: tényleg minden pasi egyforma?

2011. júl. 12. 09:43
 30/36 anonim ***** válasza:
engem letaglózott a kérdező mondatszerkesztési képessége.
2011. júl. 12. 12:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!