Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valóban létezik olyan felnőtt férfi, akinek mereven mindössze 3 cm vastag a pénisze?
Ezen az oldalon is olvastam már, hogy írták válaszban hölgyek, hogy voltak mereven 3 cm átmérőjű pénisszel rendelkező fiúval...
Az enyém is nagyon vékonynak tartom -van ahol 4 cm a szélessége, de olyan 3,7-re jön ki ha lemérem a kerületét, és visszaszámolom, mivel kb 11,5 cm a kerülete. Viszont statisztikákban is olvastam már alsó értékként 3 cm átmérőt...
Csak a szemléletesség kedvéért 3 cm átmérőjű kb egy kólás üveg kupakja, egy plusszos doboz, esetleg egy vékonyabb fajta kolbász...
Szerintetek valóban előfordulnak ilyenek? -Lányok, ti találkoztatok már ilyennel?
20L ismét :P
Az meg mit érdekel téged, hogy nyugalmi állapotban mekkora? :)
Az a lényeg akkor mekkora mikor áll :)
Páromnak nagyon pici nyugalmiba. És 6szor akkorára megnő :))
Köszönöm a megnyugtató választ 20l!
24 éves vagyok egyébként. Azért a szemléletesség kedvéért leírom, hogy 14 cm annyi, mint egy cd-s doboz hosszabbik oldala -épp most mértem le pontosan :D, az átmérője, meg mint egy véznább banáné. Ha szerinted ez tök jó, akkor örülök, hogy van akinek ez a megfelelő. :D
Most sajnos megyek, de estefelé visszatérek a kérdéshez. :)
Jah, bocsi, valami vírus lehet a gépemen, ezért tologatja ki a szavakat...
Aztán mivel sietnem kell már, csak utólag jövök rá, és nem tudom korrigálni.
okés, majd délután -ill estefelé válaszolok, de most indulnom kell.
Addig is köszi a bíztatást. :)
szerintem ő a 14 cm-el a hosszára gondolt.Szerintem nincs olyan pasi akinek az átmérője lenne 14.
Amúgy szerintem a tövénél mindenkinek kisebb.Azért az 3-4 cm nem olyan vékony.Szerintem az átlagosnak számít, bár én sose mértem le,de ha csak az ujjammal csinálok egy kört,az ott nem tűnik olyan kicsinek.
Miért van az hogy minden 16 év alatti itt kérdezgeti hogy vajon elég nagy e a farka? De nőhöz még közük se volt.
Majd az első csajod megmondja hogy érzett e valamit.
Az utolsó két rosszindulatú k.csög elmehet a p.csába!
Mondom, hogy 24 éves vagyok, és barátnőm is van. Ettől függetlenül még nem lehetek kíváncsi, hogy ez milyennek számít?
Az szánalmas, aki előbb ír, aztán talán gondolkodik -ha gondolkodik egyáltalán. Az ilyen barmok minek jönnek fel a gyakorira?
Jah, amúgy tényleg a hossza 14 cm, a kerülete pedig a 11,5 -bár ezt gondolom a 20/l válaszoló is vágta.
Az értelmesebb válaszolóknak mégegyszer köszi a választ.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!