Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek valóban létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valóban létezik olyan felnőtt férfi, akinek mereven mindössze 3 cm vastag a pénisze?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon is olvastam már, hogy írták válaszban hölgyek, hogy voltak mereven 3 cm átmérőjű pénisszel rendelkező fiúval...

Az enyém is nagyon vékonynak tartom -van ahol 4 cm a szélessége, de olyan 3,7-re jön ki ha lemérem a kerületét, és visszaszámolom, mivel kb 11,5 cm a kerülete. Viszont statisztikákban is olvastam már alsó értékként 3 cm átmérőt...

Csak a szemléletesség kedvéért 3 cm átmérőjű kb egy kólás üveg kupakja, egy plusszos doboz, esetleg egy vékonyabb fajta kolbász...

Szerintetek valóban előfordulnak ilyenek? -Lányok, ti találkoztatok már ilyennel?

2011. júl. 11. 23:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

20L ismét :P

Az meg mit érdekel téged, hogy nyugalmi állapotban mekkora? :)

Az a lényeg akkor mekkora mikor áll :)

Páromnak nagyon pici nyugalmiba. És 6szor akkorára megnő :))

2011. júl. 13. 12:54
 12/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató választ 20l!

24 éves vagyok egyébként. Azért a szemléletesség kedvéért leírom, hogy 14 cm annyi, mint egy cd-s doboz hosszabbik oldala -épp most mértem le pontosan :D, az átmérője, meg mint egy véznább banáné. Ha szerinted ez tök jó, akkor örülök, hogy van akinek ez a megfelelő. :D

Most sajnos megyek, de estefelé visszatérek a kérdéshez. :)

2011. júl. 13. 12:58
 13/24 anonim ***** válasza:

Itam privit

20L

2011. júl. 13. 12:59
 14/24 A kérdező kommentje:

Jah, bocsi, valami vírus lehet a gépemen, ezért tologatja ki a szavakat...

Aztán mivel sietnem kell már, csak utólag jövök rá, és nem tudom korrigálni.

2011. júl. 13. 13:00
 15/24 A kérdező kommentje:

okés, majd délután -ill estefelé válaszolok, de most indulnom kell.

Addig is köszi a bíztatást. :)

2011. júl. 13. 13:02
 16/24 anonim ***** válasza:

szerintem ő a 14 cm-el a hosszára gondolt.Szerintem nincs olyan pasi akinek az átmérője lenne 14.

Amúgy szerintem a tövénél mindenkinek kisebb.Azért az 3-4 cm nem olyan vékony.Szerintem az átlagosnak számít, bár én sose mértem le,de ha csak az ujjammal csinálok egy kört,az ott nem tűnik olyan kicsinek.

2011. júl. 13. 13:11
 17/24 anonim ***** válasza:
tesó vágod hogy tegnap este óta 2x írtál ki a p*csöd vékonyságára kérdést? szánalmas...
2011. júl. 13. 13:33
 18/24 anonim ***** válasza:

Miért van az hogy minden 16 év alatti itt kérdezgeti hogy vajon elég nagy e a farka? De nőhöz még közük se volt.

Majd az első csajod megmondja hogy érzett e valamit.

2011. júl. 13. 14:05
 19/24 A kérdező kommentje:

Az utolsó két rosszindulatú k.csög elmehet a p.csába!

Mondom, hogy 24 éves vagyok, és barátnőm is van. Ettől függetlenül még nem lehetek kíváncsi, hogy ez milyennek számít?

Az szánalmas, aki előbb ír, aztán talán gondolkodik -ha gondolkodik egyáltalán. Az ilyen barmok minek jönnek fel a gyakorira?

2011. júl. 13. 17:07
 20/24 A kérdező kommentje:

Jah, amúgy tényleg a hossza 14 cm, a kerülete pedig a 11,5 -bár ezt gondolom a 20/l válaszoló is vágta.

Az értelmesebb válaszolóknak mégegyszer köszi a választ.

2011. júl. 13. 17:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!