Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek valóban létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valóban létezik olyan felnőtt férfi, akinek mereven mindössze 3 cm vastag a pénisze?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon is olvastam már, hogy írták válaszban hölgyek, hogy voltak mereven 3 cm átmérőjű pénisszel rendelkező fiúval...

Az enyém is nagyon vékonynak tartom -van ahol 4 cm a szélessége, de olyan 3,7-re jön ki ha lemérem a kerületét, és visszaszámolom, mivel kb 11,5 cm a kerülete. Viszont statisztikákban is olvastam már alsó értékként 3 cm átmérőt...

Csak a szemléletesség kedvéért 3 cm átmérőjű kb egy kólás üveg kupakja, egy plusszos doboz, esetleg egy vékonyabb fajta kolbász...

Szerintetek valóban előfordulnak ilyenek? -Lányok, ti találkoztatok már ilyennel?

2011. júl. 11. 23:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen.

L

2011. júl. 11. 23:24
 2/24 anonim ***** válasza:
Most komolyan az a kérdés, hogy van-e a tiédnél vékonyabb? ... én nem igazán hiszem, hogy ez a lényeg...
2011. júl. 11. 23:29
 3/24 A kérdező kommentje:

Második -valamire ráéreztél. :)

Valóban hihetetlenül hangzik a számomra -igaz a tövénél az enyém is kb 3 cm-esre vékonyodik, de gondolom ilyenkor nem a legvékonyabb részre gondolnak. :)

Számomra tanulságos volt a 15 cm hosszú, és 13 cm átmérőjű péniszű srác története amit néhány kérdéssel ezelött leírt.

2011. júl. 11. 23:51
 4/24 anonim ***** válasza:
tarantino
2011. júl. 13. 12:27
 5/24 anonim ***** válasza:

Igen sajnos van. Exemnek annyi volt....3hónapig voltunk együtt....3hónap után került volna sor a szexre...komolyan 3cm volt. Csináltam neki meg minden megvoltam ilyedve azt hittem még nem áll. Én utána szakítottam is vele.

Az oké, hogy nem a méret a lényeg, de akkora legyen, hogy érezzem.

A mostani párommal 2éve vagyok együtt nki 12cm.

Nagyon jó vele. És a kapcsolat is.

20L

2011. júl. 13. 12:32
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
20L ismét. amúgy a lényeg h 12cm legyen aztán ha vastagabb mint az ujjad akkor már jó mármint 2ujjad.
2011. júl. 13. 12:33
 7/24 A kérdező kommentje:

Kedves 20 l!

Nekem a két ujjam olyan 3,6-7 cm széles -gondolom, ha körbe annyi, akkor már elég.

De az exednek milyen hosszú volt ehhez a 3 cm átmérőhöz?

2011. júl. 13. 12:47
 8/24 anonim ***** válasza:

3cm volt a hossza is!!!!!!!

20L

Szerinted mért ilyedtem meg? :) Bocs az lemaradt róla :)

2011. júl. 13. 12:48
 9/24 A kérdező kommentje:
Amúgy én azokat irígylem, akiknek alapállapotban 12 cm hosszú, és kb 3 cm vastag... Nekem úgy mindössze 6-7 cm, és kb 2-2,5 cm átmérőjű, és mereven 14 cm hosszú, és 11,5 cm-tehát sokaknak majdnem akkora alapból, sőt állítólag van akinek ennél még nagyobb is nyugalmi állapotban, csak az elég ritka. kerületű
2011. júl. 13. 12:51
 10/24 anonim ***** válasza:

Menj már rohadt jó méreted van! Hány éves vagy?

20L ismét

2011. júl. 13. 12:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!