Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valóban létezik olyan felnőtt férfi, akinek mereven mindössze 3 cm vastag a pénisze?
Ezen az oldalon is olvastam már, hogy írták válaszban hölgyek, hogy voltak mereven 3 cm átmérőjű pénisszel rendelkező fiúval...
Az enyém is nagyon vékonynak tartom -van ahol 4 cm a szélessége, de olyan 3,7-re jön ki ha lemérem a kerületét, és visszaszámolom, mivel kb 11,5 cm a kerülete. Viszont statisztikákban is olvastam már alsó értékként 3 cm átmérőt...
Csak a szemléletesség kedvéért 3 cm átmérőjű kb egy kólás üveg kupakja, egy plusszos doboz, esetleg egy vékonyabb fajta kolbász...
Szerintetek valóban előfordulnak ilyenek? -Lányok, ti találkoztatok már ilyennel?
Második -valamire ráéreztél. :)
Valóban hihetetlenül hangzik a számomra -igaz a tövénél az enyém is kb 3 cm-esre vékonyodik, de gondolom ilyenkor nem a legvékonyabb részre gondolnak. :)
Számomra tanulságos volt a 15 cm hosszú, és 13 cm átmérőjű péniszű srác története amit néhány kérdéssel ezelött leírt.
Igen sajnos van. Exemnek annyi volt....3hónapig voltunk együtt....3hónap után került volna sor a szexre...komolyan 3cm volt. Csináltam neki meg minden megvoltam ilyedve azt hittem még nem áll. Én utána szakítottam is vele.
Az oké, hogy nem a méret a lényeg, de akkora legyen, hogy érezzem.
A mostani párommal 2éve vagyok együtt nki 12cm.
Nagyon jó vele. És a kapcsolat is.
20L
Kedves 20 l!
Nekem a két ujjam olyan 3,6-7 cm széles -gondolom, ha körbe annyi, akkor már elég.
De az exednek milyen hosszú volt ehhez a 3 cm átmérőhöz?
3cm volt a hossza is!!!!!!!
20L
Szerinted mért ilyedtem meg? :) Bocs az lemaradt róla :)
Menj már rohadt jó méreted van! Hány éves vagy?
20L ismét
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!