Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés a pasinak ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a pasinak ha nem tudott elélvezni?

Figyelt kérdés
szóval mit érez, ha egy aktus során valami miatt nem elégült ki vagy félbemaradt a dolog.
2011. júl. 11. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vőlegénybetegségnek hívják! Fáj a heréd, de nagyon!
2011. júl. 11. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
azt h: WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem birom muszáj kivernem azonnal!!!!!!!!!! én legalábbis ezt
2011. júl. 11. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Lelkileg rossz kedvet, mert nem sikerült az, ami természetes lenne.

Fizikailag semmit. Fájdalmat sem okoz, de jót sem.

2011. júl. 11. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha eléggé rákészültünk a dologra és eléggé felizgatott, akkor a herék tényleg fájnak vmennyire.

Viszont agyban rosszabb. Legszívesebben a fejemet verném ilyenkor valami kemény falba.

2011. júl. 11. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A lehető legrosszabb érzés a világon.
2011. júl. 11. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
hát az ilyen férfi sztem menjen el nőgyógyászhoz xD
2011. júl. 11. 23:05
 7/11 anonim válasza:
Én olyankor szét tudnék verni egy egész panelházat... borzasztó érzés... szerintem hasonló lehet a purgatórium...
2011. júl. 12. 01:19
 8/11 anonim ***** válasza:
én rosszul érzem magam, tán sértődöttségként tudnám leírni
2011. júl. 12. 02:33
 9/11 anonim válasza:
Iszonyatos, ha nicnsen rendszeres szexualis életed, akkor nagyon felizgul, és utána olyan mértékben fáj a heréje, hogy azt egy lány nem tudja elképzelni, mondta két téglával összeverték volna, és kb ezt egy órán keresztül.
2011. júl. 13. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:

herefajdalommal jar es irtozatosan beindit ilyenkor a kulcslyukat is megdugna az ember csak elvezzen el XD xD

de olyan fiu nincs aki ne elvezne el ...persze aki inpotens es nem all a dolog akkor az nem is elvezhet el vagyis elelvezhet de nagyon nehezen ...

2011. júl. 13. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!