Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párommal (45) sokszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal (45) sokszor éreztem hogy merevedése van a közelemben, szex még nem volt, azt mondja nem szexcentrikus, de múltkor a kezemmel már kielégítettem, hát nagyon pici neki, ha nem áll,4 cm lehet! Nagyon gátlásos lehet?

Figyelt kérdés

Bár nincs nagy tapasztalatom mert nem a mennyiségre mentem sosem (nem sok kapcsolatom volt) sőt ő lenne nekem az első szexuálisan... de nem tehetek róla, mikor megláttam normál állapotban, teljesen ledöbbentem, aztán később csak ültem és néztem magam elé, alig tértem magamhoz (ő nem látta) azért a 4cm az 4 cm! Azon járt az agyam, hogy szegény, szegény, szegény... és hogy sajnálom, biztosan nincs önbizalma, meg hogy nagyon szégyellheti, és hogy azért van velem mert ez egy trauma neki és ezt azért kevesen fogadják el.

Persze nem ez számít egy komoly kapcsolatban, de a kapcsolatra kihathat teljes mértékben, egy férfire, a szexualitására, nem?

Hogyan éli ezt meg egy férfi?

2011. júl. 11. 22:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

25 vagyok

nem a biológiai része a probléma, hanem a dolog pszichológiája, amit írtam már. nem így működik?

2011. júl. 11. 22:38
 22/27 A kérdező kommentje:

22:37

Jól látod, sőt teljesen igazad van

2011. júl. 11. 22:42
 23/27 anonim ***** válasza:

Ha úgy érted, hogy minden fejben dől el, akkor de, úgy van. Szerintem próbálj megnyugodni és tisztázad magaddal, hogy nem vagy selejt, meg nem tudom még mi. Tudom, hogy nehéz, de ott van a pasid, meríts abból önbizalmat. Mert ha ezen görcsölsz, biztos, hogy semmi nem lesz jó. Biztos vagyok benne, hogy barátod szépnek talál téged. (Egyébként volt előtted komoly kapcsolata?) És arra is gondolj, hogy neki is segítened kell, hogy legyen önbizalma. De ez csak akkor fog menni, ha te biztos vagy magadban és tartod őt kevesebbre a méretei miatt. :)

megint 23/l voltam :)

2011. júl. 11. 23:03
 24/27 A kérdező kommentje:

volt komoly kapcsolata, a felesége úgy 10 évig, utána meg csak futók.

oké, tök jól hangzik hogy nem szabad erre gondolni, nem is kell..

csak mivel Vele erről nem beszélek (minek mondjam hogy kicsi - ő is tudja). Nyilván emiatt sem szexcentrikus.

Valóban arra gondoltam, hogy "defektes", de ezt magamnak nem is vallottam be, csak hogy így Te leírtad... na akkor leesett.

Tudod én mivel mindent túlagyalok, most épp azt, hogy az amúgy kedves meg drága pasi valójában ezért drága... ááá megőrülök ettől:)

2011. júl. 11. 23:14
 25/27 anonim ***** válasza:

Hát akkor, ha nem akarsz errő beszélni vele, akkor mutasd ki, hogy neked így tetszik, hogy szereted. :)

Tudom, hogy könnyű mondani, de nem könnyű nem gondolni rá. Én is agyalós, meg aggódós vagyok. De mást tényleg nem tudsz tenni. Ezt magadban tudod elintézni, meg a párod tud segíteni már csak azzal is, hogy van. És te is segítesz neki.

23/l

2011. júl. 11. 23:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Orvosként és szeretöként azt mondhatom: a látvány is élveztet(ne).Ha mereven 10 cm hosszú, az kicsi, de ha "ügyes", el tudsz vele élvezni.Persze nyelve is van..

Az átlag 13-15cm hosszú és kb 3 cm átméröjü. Igaz, hogy nincs cm-ben mérhetö határ ( Michael Jacksoné kisebb volt mint 10 cm), de van olyan nö is, akinek csak a nagyobb példányok jönnek be. Egy nagy párkapcsolati felmérés szerint is a legtöbb nö, akinek párjának kicsi van, vágynak nagyobbra is.De megnyugtatlak: ha kisebb arányban is, vannak nök, akiknek párjának jó nagy van,és néha kisebb kéne nekik..( de ezek aránya alig 10%..)

Vannak 2m-es "bodys" izomagyúak, akiknek alig 10 centi van..

Az érzelmeket, a szerelmet nem centiben mérik - ez a mellre is vonatkozik - csak hát a mellet (legtöbbször fölöslegesen..) meg lehet nagyobbitani mütéttel, a farkat már sokkal nehezebb..

Laci Darmstadtból

2011. szept. 2. 10:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy a párodnak merevedése van a közeledben.Áàllitsd fel neki a szádban is - és mérd meg akkor is. Ha 11-12centinél rövidebb,akkor kicsi van neki. Laci
2012. jún. 13. 23:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!