Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal (45) sokszor éreztem hogy merevedése van a közelemben, szex még nem volt, azt mondja nem szexcentrikus, de múltkor a kezemmel már kielégítettem, hát nagyon pici neki, ha nem áll,4 cm lehet! Nagyon gátlásos lehet?
Bár nincs nagy tapasztalatom mert nem a mennyiségre mentem sosem (nem sok kapcsolatom volt) sőt ő lenne nekem az első szexuálisan... de nem tehetek róla, mikor megláttam normál állapotban, teljesen ledöbbentem, aztán később csak ültem és néztem magam elé, alig tértem magamhoz (ő nem látta) azért a 4cm az 4 cm! Azon járt az agyam, hogy szegény, szegény, szegény... és hogy sajnálom, biztosan nincs önbizalma, meg hogy nagyon szégyellheti, és hogy azért van velem mert ez egy trauma neki és ezt azért kevesen fogadják el.
Persze nem ez számít egy komoly kapcsolatban, de a kapcsolatra kihathat teljes mértékben, egy férfire, a szexualitására, nem?
Hogyan éli ezt meg egy férfi?
Nem mindegy mekkora alapállapotban? Ezért nem kell sajnálni. Pisilni tud vele, a szexhez meg megnő. De ha már kielégítetted orlálisan, nem láttad nagynak is? Mert úgyis az a lényeg.
23/
4 cm-es,hogy lehet egy 45 éves férfinek?
ez kamu kérdés!
Egyébként sincs túl sok önbizalmam...
most pedig úgy éreztem, hogy ő is "csak" azét van velem, mert neki spec. ez a problémája és beéri velem...
Amikor állt nem láttam csak fogtam, így nehezebb megsaccolni. úgy 10 cm... talán 12...
Hát az borzasztó egy férfinak ! Néha még én is elbizonytalanodok pedig nekem 17cm .
Sokszor féltem attól hogy nem lesz elég jó a nőnek , de több nemi aktus után már belejövök szerencsére.
Ha nekem lenne 4 centis nem is tudom mit tennék ! Tuti ki van miatta ! most ránéztem a kis ujjamra ,hát az 4 cm . de legalább vastag ? én kinyírnám magam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!