Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párommal (45) sokszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal (45) sokszor éreztem hogy merevedése van a közelemben, szex még nem volt, azt mondja nem szexcentrikus, de múltkor a kezemmel már kielégítettem, hát nagyon pici neki, ha nem áll,4 cm lehet! Nagyon gátlásos lehet?

Figyelt kérdés

Bár nincs nagy tapasztalatom mert nem a mennyiségre mentem sosem (nem sok kapcsolatom volt) sőt ő lenne nekem az első szexuálisan... de nem tehetek róla, mikor megláttam normál állapotban, teljesen ledöbbentem, aztán később csak ültem és néztem magam elé, alig tértem magamhoz (ő nem látta) azért a 4cm az 4 cm! Azon járt az agyam, hogy szegény, szegény, szegény... és hogy sajnálom, biztosan nincs önbizalma, meg hogy nagyon szégyellheti, és hogy azért van velem mert ez egy trauma neki és ezt azért kevesen fogadják el.

Persze nem ez számít egy komoly kapcsolatban, de a kapcsolatra kihathat teljes mértékben, egy férfire, a szexualitására, nem?

Hogyan éli ezt meg egy férfi?

2011. júl. 11. 22:10
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Teljesen tökmindegy, mekkora nyugalmi állapotban. Az a döntő, hogy mereven mekkora. Mellesleg mit sajnálod? Ha neked jó ő így, akkor nincs értelme sajnálni, mert ott vagy neki te, ennyi elég is. Nem?
2011. júl. 11. 22:13
 2/27 anonim ***** válasza:
Ez van, ha szűz lány 45 évessel kezd. Ha már kielégítetted, tudhatnád, mekkora neki mereven. Az egy "picivel" érdekesebb infó...
2011. júl. 11. 22:14
 3/27 anonim ***** válasza:
te tényleg nem szexeltél még... egy férfinak alaphelyzetben kicsi... ha megmerevedik nagy lesz... ezt hívják vérpénisznek... akinek alapjáraton is akkora mint állva az pedig a húspénisz.. de ha a pasas 45 akkor te is lefejelhetted már a harmadik x-et... hogyhogy ennyit nem tudsz?
2011. júl. 11. 22:15
 4/27 anonim ***** válasza:

Nem mindegy mekkora alapállapotban? Ezért nem kell sajnálni. Pisilni tud vele, a szexhez meg megnő. De ha már kielégítetted orlálisan, nem láttad nagynak is? Mert úgyis az a lényeg.

23/

5/27 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: lemaradt hogy lány. :)
 6/27 anonim ***** válasza:
Ja, és nem igaz, hogy akinek lankadtan kicsi, annak mereven is az. Sőt még csak nem is mindig ugyanakkora lankadtan. Nekem például ha sokáig vagyok kint hidegben és bejövök hugyozni akkor egész mikroméretűre megy össze, máskor nagyobb. Mereven meg 15 cm. Állítólag ez se nagy, de szarok rá. Csak azért mondom, mert úgy írsz a pasidról, mintha mikroszkopikus f...a lenne, ami biztos nem igaz. Akkor aggódj, ha 9-10 centi mereven. Egy 13-14 centi már teljesen jó.
 7/27 anonim ***** válasza:

4 cm-es,hogy lehet egy 45 éves férfinek?

ez kamu kérdés!

2011. júl. 11. 22:17
 8/27 A kérdező kommentje:

Egyébként sincs túl sok önbizalmam...

most pedig úgy éreztem, hogy ő is "csak" azét van velem, mert neki spec. ez a problémája és beéri velem...

Amikor állt nem láttam csak fogtam, így nehezebb megsaccolni. úgy 10 cm... talán 12...

2011. júl. 11. 22:18
 9/27 anonim ***** válasza:

Hát az borzasztó egy férfinak ! Néha még én is elbizonytalanodok pedig nekem 17cm .

Sokszor féltem attól hogy nem lesz elég jó a nőnek , de több nemi aktus után már belejövök szerencsére.

Ha nekem lenne 4 centis nem is tudom mit tennék ! Tuti ki van miatta ! most ránéztem a kis ujjamra ,hát az 4 cm . de legalább vastag ? én kinyírnám magam

2011. júl. 11. 22:19
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés kedves hozzászóló. Ez a probléma.
2011. júl. 11. 22:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!