Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vezessem rá a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá a barátnőm?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Van barátom,már rég együtt vagyunk,a szerelem kölcsönös. Viszont,azt hiszem,egyszer mindenképp megpróbálnám lánnyal is,nem magát a szexet,hanem csak játszadozni,ilyesmik. A barátnőmmel már beszéltünk,hogy egyszer talán ő is megpróbálná ( arról nem volt szó,hogy egymással,csak általánosságban),de nem tudom hogy hozhatnám ezt szóba nála. Valahol olvastam,hogy jobb,ha olyan lánnyal próbáljuk ki,akit ismerünk,ezért szeretném őt. Kérlek,normális válaszokat írjatok. Köszönöm!
2011. júl. 11. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát most konkrétan mit akarsz?

"megpróbálnám lánnyal is,nem magát a szexet,hanem csak játszadozni,ilyesmik"

Játszadozni, mit? Pókerezni? Snapszerozni? Az oké. De szerintem szexuális játékokat nyomni mással mint a barátod, az bizony megcsalás, teljesen mindegy hogy egy fiúval vagy egy lánnyal csinálod. Én se játszadozok fiúkkal. Ha ezt a te barátod eltűri, hát lelke rajta.

2011. júl. 11. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak:D
2011. júl. 11. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Én inkább arrol az oldalról közelíteném meg a dolgot,hogy mi lesz ha tul jo???Kibírod barátnóddel hogy csak egyszer?Ha nem jo?És ha meg is beszélitek hogy ennyi volt,tényleg ennyi volt?Nem csábultok vissza?Utánna is marad ugyanolyan jo baráti kapcsolat?Ezeket mérlegeld szerintem,utána gondolkodj a barátodon.
2011. júl. 11. 22:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem Dombóvári vagy?(mert akkor ismerlek:P)szerintem keress rá megfelelő alkalmat pl. ha ottvagy náluk vagy bármikor mozdulj rá ha meg ugy is beszéltél vele erről akkor valószínű hogy ő is akarja :D :D sok szerencsét
2011. júl. 12. 07:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem,nem az vagyok.:D
2011. júl. 12. 20:48
 16/16 D Power ***** válasza:
Odamész hozzá. A szemébe nézel, és ezt mondod: Kellesz mint mobilnak a PIN-kód. Először röhögni fog, de aztán, túrjad neki mint a Ladát.
2011. júl. 14. 13:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!