Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vezessem rá a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá a barátnőm?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Van barátom,már rég együtt vagyunk,a szerelem kölcsönös. Viszont,azt hiszem,egyszer mindenképp megpróbálnám lánnyal is,nem magát a szexet,hanem csak játszadozni,ilyesmik. A barátnőmmel már beszéltünk,hogy egyszer talán ő is megpróbálná ( arról nem volt szó,hogy egymással,csak általánosságban),de nem tudom hogy hozhatnám ezt szóba nála. Valahol olvastam,hogy jobb,ha olyan lánnyal próbáljuk ki,akit ismerünk,ezért szeretném őt. Kérlek,normális válaszokat írjatok. Köszönöm!
2011. júl. 11. 21:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit igyatok és hozd fel témának... és akkor talán belemegy
2011. júl. 11. 21:21
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Budzi-e vagy?
2011. júl. 11. 21:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Először írj normálisan. Nem,talán csak biszex.:D Attól még,mert egyszer kipróbálnám,nem jelenti azt,hogy az is vagyok. Először legyél tisztában a fogalmakkal. Ja,meg tanulj meg helyesen írni,és akkor majd beszélhetünk.
2011. júl. 11. 21:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem szoktatok egymásnál aludni? Az remek alkalom lenne akár megbeszélés nélkül is rátérni a dologra... :)
2011. júl. 11. 21:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem,sajnos nem,mert elég közel lakunk,és nem engedik őt sem,és engem sem el,pedig már 17 évesek vagyunk.:S
2011. júl. 11. 21:30
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Helyesen írni, hát ez jó :D. Amikor tiltja az oldal a budzi szót. Te budzi.
2011. júl. 11. 21:38
 7/16 A kérdező kommentje:
Annyi hülye van ezen az oldalon....,szóval valaki normális választ végre? :D Elsőnek köszönöm.
2011. júl. 11. 21:41
 8/16 anonim ***** válasza:
40%
Bocsáss meg, de ha a barátod lennék, jól kidobnálak a francba. Ha lánnyal etyepetyélsz, az attól még ugyanúgy megcsalás, kisanyám.
2011. júl. 11. 21:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem csináltam vele semmit. Mellesleg meg,nem hiszem,hogy ezért elhagyna a barátom. Egyáltalán nem zavarná. És nem csalnám meg,soha.
2011. júl. 11. 22:02
 10/16 A kérdező kommentje:
És nem vagyok a kisanyád.
2011. júl. 11. 22:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!