Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok, de szexre vágyok?
Mi van itt?!!?!?!?!
Pont ezért szoktak kiakadni és elkezdeni lövöldözni az emberek. Nem volt hír, de az osztályban egy gyerek stukkerral jött be mert ki volt készülve, kiközösítettük kiröhögtük, megaláztuk, stb stb és tornaórán vették észre hogy éles lőszeres pisztoly van a táskájában. Azóta nem akarok senkit megalázni elég volt és mást sem tűröm ha aláznak. Elég volt ebből!
Nekem egy csaj kéne, akit jól megdöfködhetek a virgácsommal. Rem te bevállalós vagy, ha gondolod ismerkedhetnénk.
21/F
te írtad hogy szexelni akarsz, a fiúk nagyrésze kicikiz ezért, am tudom mit érzel, de én nem csúnya vagyok hanem népszerűtlen, de ezen is változtatunk xP
f17
10:20
Melyik oldalon volt az?:D
köszi a felajánlásokat. eléggé félek interneten ismerkedni, mert nem tudom, nem sorozatgyilkosok vagytok-e, vagy esetleg csak a saját apám.:)
lehet, hogy én is csak szexet akarok, de én nem írtam semmi degradálót a csúnya fiúkról. egyrészt irigylem őket, mert nekik van farkuk (ha nekem lenne, már egy szűz se lenne a városban), és meg tudják erőszakolni, akit akarnak, másrészt a csúnya v. max. átlagos emberek viszik előre a világot, a szexifiúk nagy része csak b.szásra valók, aztán ha már elhasználódtak, ki lehet dobni őket a kukába. még a spermájuk se kéne.
tegnap 12:22
Remélem még senki apja nem vagyok, és ma még nem öltem meg senkit sem! :) Így sem jó? :)
Amúgy meg egy iwiw, vagy fészbúk profil sokat segít az azonosításban, és a nyomozókat is könnyen elvezeti a gyilkoshoz! :D
Melyik városban laksz? :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!