Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok, de szexre vágyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya vagyok, de szexre vágyok?

Figyelt kérdés
nem akarok párkapcsolatot meg romantikus hülyeségeket. csak hogy egy jó pasi megkeféljen. esetleg egy kis szadomazo szexet. van valaki, akire nagyon gerjedek, de a csúnyaságom miatt tuti visszautasítana. 19 l
2011. júl. 11. 20:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, dobj képet, ugyanis az én szememben nincsenek csúnya nők(csak a kövérek, remélem nem vagy az)

20/F

2011. júl. 11. 21:11
 12/32 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod ide feltölteni, nekem is küldheted priviben a képet.
2011. júl. 11. 21:11
 13/32 anonim ***** válasza:
Ne magadból indulj ki! Nekünk fiúknak nemcsak a külső számít. Ha nem úgy állnál hozzá, h úgysincs esélyed, akkor lenne esélyed - már ha nemcsak 10/10-es pasik jöhetnek szóba.
2011. júl. 11. 21:22
 14/32 anonim ***** válasza:
vegyél aksis vibrátor készletet oszt kein problem
2011. júl. 11. 21:23
 15/32 anonim ***** válasza:
Kösd be a fiú szemét és mond azt ez csak játék.. :D
2011. júl. 11. 21:27
 16/32 anonim ***** válasza:
privátba küldj egy képet és lehet orvosolható, lehet nem vagy olyan csúnya. :D
2011. júl. 11. 21:30
 17/32 A kérdező kommentje:
21:20 ráébresztett, hogy az összes pasi egy szexista bunkó állat, menj és daráld le a f.szod baby. nem kell pasi, megyek játszom a zuhanyrózsával, az legalább nem egy idióta, oszt megyek aludni csá mindenkinek.
2011. júl. 11. 21:42
 18/32 anonim ***** válasza:
MI A KÉRDÉS?
2011. júl. 11. 21:48
 19/32 anonim ***** válasza:

Jajj gyerekem, sok pasi bunkó:S

Ne vedd magadra, nem érdemes. Amúgy próbálj meg változtatni magadon én is hasonló helyzetben voltam csak fiú. De 2 évvel ezelőtt elkezdtem sportolni, fogszabályoztattam, rendszeresen járok kozmetikushoz.

Nem mondom hogy most már adonisz vagyok de teljesen normálisan nézek ki.

Szóval te is próbálj meg mindent megtenni a külsődért. Mert azért ez olyan nekem, mint a fogyókúra porok, hogy eszem ezeket a vackokat otthon ülök a tv előtt de karcsú akarok lenni. Szóval a szexért néha tenni kell sajna:S

20/F

2011. júl. 11. 22:00
 20/32 Keyss válasza:
figyelj nem azt írtad h semmi mást nem akarsz csak h jól megkeféljenek?? és most azt mondod h most döbbenté rá h minden pasi csak szexelni akar... pff ez miért baj neked nem azt akarod h jól megbasszanak??
2011. júl. 11. 22:05
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!