Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány undorodik a szájba élvezéstől? Vagy van aki elviseli?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 20:01
11/19 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:55
Nem tudom miért kell egyből ezen itt ki akadni?!
AZÉRT KÉRDEZEM A VÉLEMÉNYEKET HOGY KI HOGYAN VISELI!!!
2011. júl. 11. 21:04
12/19 anonim válasza:
Én nem :)
Szerintem nincs ezzel semmi baj :)
13/19 anonim válasza:
Élvezni nem élvezem,de mindig szó nélkül teszem a dolgom,le is nyelem. Soha nem kérte külön a párom,néha szokta is mondani,hogy nem muszáj ám,hogy a számba menjen,de nekem így a legegyszerűbb és semmi bajom nem lesz tőle. Hát nem egy kulináris élvezet,de nyilván az én puncim sem az.
19/L
15/19 anonim válasza:
És a "muszály"-t még mindig 'j'-vel írják. ;)
16/19 anonim válasza:
Ahogy érik egy nő úgy szeret meg mindent. Én 10-15 30 körüli csajjal voltam és szinte mindegyik imádta ha a szájába élvezek. A jelenlegi barátnőm imádja azt is ha az arcára vagy a mellére verem, sőt azt is ha szex közben húzom a haját, befogom a száját vagy azt kérdezem, hogy "Ugye szereted, ha jól megkefélnek, te mocskos qrva?" Ezektől a vadulásoktól teljesen felizgul. A kölcsönös tisztelet persze teljesen megvan és ez egy játék! Na megnézném, hány tizenévesnek tudnám ezt eladni!
17/19 anonim válasza:
Én élvezem,nincs gondom vele.elöször fura volt de mostmár nem.
18/19 Lois Griffin válasza:
Azért a nyalás, és a szájba élvezés között fényévnyi különbség van... A nyalás és a szopás "egyenrangú". Szopni szeretek, a szájba élvezést, szerintem igazán egyik nő sem szereti, de miután ez örömet okoz a szeretett párunknak, így megtesszük, és örülünk, hogy neki jó. Viszont én ezerszer jobban szeretem pl a mellre élvezést.
19/19 anonim válasza:
"A nyalás és a szopás "egyenrangú"."
De utálom az ilyen egyenleteket...
Nem. Az az egyenrangú, hogyha te nagyot élvezel, mikor a pasi nyal, akkor ezt kapja meg ő is...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!