Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden lány undorodik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány undorodik a szájba élvezéstől? Vagy van aki elviseli?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 20:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Én szeretem,nincs ellenvetésem ellene.Páromat is szeretem és nekem is izgató.
2011. júl. 11. 20:05
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Én nem élvezem. Szerintem undorító... De a páromért megteszem, mert szeretem.
2011. júl. 11. 20:05
 3/19 anonim ***** válasza:
72%

Milyen sok az ilyen kérdés mostanában. Ezek szerint a lányok nem szeretik, különben nem lennének dögivel ilyen kérdések.

Szerintem nem minden lány. Ez jószerivel elhatározás kérdése. Pont mint a kajáknál vagy a zenéknél. Az előítéletesség vágja tönkre az ügyet általában.

2011. júl. 11. 20:14
 4/19 anonim ***** válasza:
61%
Különben a legjobb az, ha nem elviseli hanem élvezi. Miért ne élveznék, én is imádok nyalni.
2011. júl. 11. 20:38
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Én szeretem, nagyon szeretem a párom megtezsem neki, de én is szeretem, bár az íze nem a legjobb..
2011. júl. 11. 20:42
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
vki élvezzen a szádba és megtudod mért undorító...
2011. júl. 11. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
Korábban sem volt ellenvetésem,szerettem is,de volt hogy nem kívántam. A jelenlegi páromnak azonban teljesen semleges az íze,ezért kifejezetten szeretem.
2011. júl. 11. 20:55
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem szeretem.

de ami inkább kérdés, neked miért jó, ha az akit szeretsz annak rossz amit csináltok és csak elviseli?:S

2011. júl. 11. 20:59
 9/19 anonim ***** válasza:
57%

"vki élvezzen a szádba és megtudod mért undorító..."

túldramatizáljátok, divat itt sírni

24L

2011. júl. 11. 21:01
 10/19 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:59

Azért kérdezem nem gondolod???

Azért kérdezem mert nem tudom ki hogyan viseli!!Soha senkinek nem tettem kötelezővé.

Persze ha nem zavarja vagy nem lesz tőle rosszul párszor meg teheti!

Én pl nyalásnál a nyelvemet be dugom a punciba,eddig mindenkinek tetszett!Ha én meg csinálom akkor ha annyira nem gáz neki,akkor ő is párszor meg csinálhatja,de soha nem csináltam ebből ügyet vagy sértődtem meg ha valaki nem akarta...

2011. júl. 11. 21:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!