Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonz, hogy a barátnője előtt szopassak le egy srácot?
nem mindenkinek. nekem sem az jutott eszembe. bár mivel én véletlen kérdéseket is néázek, és mást is olvasok kíváncsiságból. eszembe sem jutott, hogy ez szextéma.
Amúgy ha figyelmesen olvasol ki lehet találni mire gondol...Szerintem :-)
Szerintem meg sok embernek vannak olyan gondolataik pepitában mint ennek a srácnak.
Csak nem mondják, mondjuk ki. Biztos neked is volt ilyen. max lhesegetted amilyen gyorsan csak tudtad.
A mai világban, hogy van ez a név nélküli internetezési lehetőség, fórumokon való megnyilvánulás. Itt ugyanaz történik mint bármikor régebben, csak most ki is merik írni, mert még mindig nem kell hozzáadnija az arcát, személyét.
Ha nem teszi fel a kérdést attól még ugyanúgy foglalkoztaja a dolog, és ugyanúgy lehet sorozatgyilkos.
Szerintem aki ilyet ír, inkább segítséget kér máshoz fordul. Inkább valamifajta segítség kell neki, magyarázat, mintsem ledorongolás.
De ez csak az én véleményem. :-)
Szerintem.
A nemi érés kezdetétől, 12 - 13 éves kor, a felnőtt kor kezdetéig, 24 - 25 éves korig, az ember megismeri saját nemi hovatartozását, sok mindent kipróbál, a lehetőségéhez képest. Ebbe beletartozik az is, hogy valamiféle kapcsolata legyen, vele azonos neműekkel is. Ez teljesen normális fejlődési szakasz, lányoknál és a fiúknál egyformán. Az ilyen élmények, tapasztalatok még akkor sem jelentenek elköteleződést homoszexuális irányba, ha sokszor megismétlődnek, mert felnőtt korban az ilyen vágyak általában már elutasításra kerülnek. (Ez a lányokra is ugyanígy vonatkozik.) A felnőtt ember éppen abban különbözik a fiataltól, hogy már határozottan tudja, hogy mit akar az élettől, és abban az irányban keresi céljai megvalósítását.
Az ilyen korban kipróbált homoszexuális vágyak, természetesek, és nem jelentenek semmiféle elköteleződést, inkább gyakorlati megerősítést, hogy mit akarok és mit nem, a jövőben.
Alapvetően mindenki, világot megrengető kielégüléseket szeretne, csak később jön rá, hogy azért ezt nem olyan könnyű elérni, főleg több partner jelenlétében nem. Így aztán a dolgok legtöbbször megmaradnak az álmodozások szintjén.
14:06:
Majd ahogy azt a Móricka elképzeli... Sajnos az emberi szexualitás ettől sokkal szövevényesbb és nehezebben kiismerhető.
Amit írtál, az alapján teljesen félreértelmezted a kérdést.
Igen, fiatal korban az embernek vannak vad fantáziálásai, de ettől még nem kell minden az alap heteró normáktól eltérő dolgot azonnak kamaszos hevületnek értelmezni. Léteznek biszexuális, panszexuális emberek akik teljesen éretten, felnőttként is vágyhatnak ilyesmire. Ahelyett, hogy letorkolod azzal, hogy csak kísérletesne meg még túl fiatal, inkább vedd komolyan. Így látatlanban ugyanis elég nehéz megállapítani valakinek a nemi érettségét. AZ ilyesmi nem úgy jön, hogy az ember elmúlik 18 esetleg 21 vagy 25 és akkor hirtelen szabályszerűen szerdáról csütörtökre "felnőtt lesz". Egyéni esetek vannak, az ilyesmi személyiségtől és élettapasztalatoktól függ.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!