Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vonz, hogy a barátnője...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonz, hogy a barátnője előtt szopassak le egy srácot?

Figyelt kérdés
Egy gyenge testalkatú srác vok és szerintem ebből ered. Lehet?
2011. júl. 11. 16:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. A szexualitásnak sok köze nincs a fizikumhoz, inkább az ösztönökhöz, pschológiához ha már le kell vezetni valamiből.

Én inkább arra tippelnék, hogy a sztereotípiát erősítendő, demonstrálni akarod neki hogy a pasik jobban szopnak mint a nők... vagy hogy el tudod szedni tőle a práját. Nem tudom, nem vagyok elég polygám az ilyesmi elemzéséhez.

2011. júl. 11. 16:42
 2/19 A kérdező kommentje:
Én vmi dominanciás cuccra gondoltam. Tudod, hogy azzal h leszopatom megalázom őt... Azaz én leszek az aki nem megalázott lesz.
2011. júl. 11. 16:47
 3/19 k4lm0p1r1n ***** válasza:
mert meleg vagy, és azt akarod bizonyítani hogy jobb vagy mint egy nő.
2011. júl. 11. 16:49
 4/19 anonim ***** válasza:
ma 16:49-es Olvasd el újra!
2011. júl. 11. 17:43
 5/19 anonim ***** válasza:
ne haragudj d emi van?
2011. júl. 11. 20:04
 6/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ja, a kérdés értelmetlen. Vegyél mély levegőt, és próbáld meg normálisan leírni!
2011. júl. 15. 11:36
 7/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem foaglmazott pontosan, illetve félreérthető volt. A sok okoskodó válaszoló meg nem hallott még másfajta szopatásról?

ha azt írom, hogy milyen füle van a nyúlnak, akkor ti kijavítjátok amit írtam, hogy csak a szatyornak van füle?

Ő nem meleg, csak le akarja járatni a srácot abarátnője előtt, hogy majd ő legyen a afsza király csávó. valami ilyesmi. Kötekedni lehet a lényeget próbáljátok kihámozni...

2011. júl. 15. 11:48
 8/19 anonim ***** válasza:

kedves kérdező. Szerintem ezt igazából csak te tudhatod, nézz magadba ott van aválasz. Mi csak találgatni tudunk. lehet valami fajta kissebségi érzésed van(komplexus).

De lehet, hogy csak azt hiszed így vágódsz be majd a csajnál, vagy csak a srácra vagy irígy, vagy bajod van vele. Ki tudja.! ? Kérdezd magad szerintem!

2011. júl. 15. 11:51
 9/19 Pj0tr ***** válasza:
87%
Túl sok mindent hisz mindenki szexnek. Attól, hogy benne vannak nemi szervek még nem lesz szex. Ez csupán a hatalomról szól és manifesztálódik. A kérdező nem arra vágyik, hogy fiúk szopják a farkát, hanem, hogy ő legyen a domináns (akinek a kezében a hatalom van).
2011. júl. 15. 11:57
 10/19 anonim ***** válasza:
De ha más fajta szopatásról van szó, akkor nem a "szexualitás" témakörbe írna! Így persze, hogy mindenkinek ez jut eszébe.
2011. júl. 15. 12:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!