Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Surgos!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? Surgos!

Figyelt kérdés

1)Szoval tegnap szeretlezni akartunk a baratommal, de miutan felhuzta a gumit, es betette lecsuszott. Szerintetek miert van ez?

2) nem mindig all fel neki rendesen, szall akaramit csinalok(unk) nem all fel neki, vagy ha fell is all, akkoris csak keves ideig. Es ez mitol van? Segitsetek legyszi,es csak normalis valaszokat!

2011. júl. 11. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ilyet még nem tapasztaltam. Az biztos, h kíván, sztem orvoshoz kellene fordulnia.
2011. júl. 11. 16:28
 2/7 anonim válasza:

1, ha lacsuszott valoszinuleg nem megfelo volt a gumi mérete :)

2,azt nemtudom

2011. júl. 11. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
A gumitól szűnik meg a merevedése?
2011. júl. 11. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem szereti az óvszert.
2011. júl. 11. 16:40
 5/7 k4lm0p1r1n ***** válasza:
én se szeretem a kotont mégis feláll benne is meg nélküle is. a lecsúszás az azért van mert túl nagy a koton. válasszatok kisebbet...(kisebb kerületűt vagy átmérőjűt ahogy tetszik.) a nem áll fel dolog... ha pszichológiailag nem áll a toppon akkor azért is lehet. ha depressziós, feszült valami miatt akkor amiatt is lehet és még sorolhatnám. urológus vagy pszichiáter. lehet választani.
2011. júl. 11. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Simán eldönthető, hogy a merevedési zavarnak pszichés vagy szervi oka van: ha van reggeli merevedés, akkor szervileg minden rendben.
2011. júl. 11. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
elfogy a csí ...
2011. júl. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!