Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek? Surgos

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Surgos

Figyelt kérdés
Szakitani akarok a baratommal, vagyis mar mondtam neki h nem ugy erzek mint reg (tnap jottem haza egy 3 napos kirandulasbol es ott smaroltam egy sraccal, de nem bantam meg ) es most a (z) (ex) baratom olyan sms-eket ir h csak sirok es ssirok, es hnap megmondom neki amit csinaltam mert szgyellem magam. Szerintetek mit tegyek? kinozzam meg ezt a kapcsolatot, vagy szakitsak(unk)es probaljuk megy egymast elfelejteni, vagy maradjunk baratok? vagy mit? segitsetek legyszi, nagyon osszevagyok zavaroda :((
2011. júl. 23. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a smárolást nem mondanám el. Kíméletesebb. És szakíts vele, úgy tisztességes.
2011. júl. 23. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
értelmezzed a magyar helyesírást :DD
2011. júl. 23. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A smárolást én sem mondanám el. Szakíts. És utána egy helyesíró tanfolyam is legyen initalizálva.
2011. júl. 23. 22:19
 4/8 A kérdező kommentje:
jo boocs a helyesirasert, nem latom a konnyektol h mit irok... :/
2011. júl. 23. 22:20
 5/8 kicker ***** válasza:
Így van a tisztesség is azt kívánja hogy tisztázd vele a dolgokat,mivel az érzelmeid megváltozott ezért megérdemli azt hogy békésen elváljatok.Bevallani nem lenne bölcs dolog a kiránduláson történt malőrt,ez maradjon a te titkod,viszont hogy mit érzel iránta azt meg kell mondanod hogy meg is értse.Esetleg ha ezek után mégis úgy döntesz hogy mellette maradsz egyéb indokból kifolyólag,azzal csak ártasz mindkettőtöknek és így szerencsésen nem igazán fejeződhet be.Higgadtan gondold át és próbáld levezetni ezeket a dolgokat.
2011. júl. 23. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:

nem tom, ha már smároltál egy sráccal a kiránduláson, akkor biztos nem érzel iránta már úgy, hogy járj vele. szakítsatok, túl lehet élni, az élet megy tovább.

a smárolós dologról amúgy én sem beszélnék, minek? sok értelme nem lenne, max megbántanád.

2011. júl. 24. 03:41
 7/8 anonim ***** válasza:

r*banc szakits vele ha megcsaltad akkor hagyd szegényt :(

mond el neki mit csináltál mert nem igaságos ez

te megcsalhatod őt ő meg nem -.-

szakits vele és kész felejsd el ezek után ki akarna a barátod lenni?-.-

2011. júl. 24. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
ribanc a jó édes anyukád. dobálózol ilyen nagy szavakkal mint igazság, mikor sztem fingod sincs az életről...
2011. júl. 24. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!