Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A merevedésem a behatolás előtt, abbamarad, milyen készítményt szedjek, ennek elkerülésére?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok. A felizguláassal nincs gond, sem a reggeli merevedésekkel önkielégítéssel. Csak amikor be kell hatolni. Vigarán kívűl milyen hatásos és olcsó készítmények, gyógyszerek vannak? Esetleg természetes anyagok, házilag? Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm a válaszokat!2011. júl. 11. 16:04
11/12 anonim válasza:
kend be prena dexel és szórd meg fokhagymával
12/12 A kérdező kommentje:
Gyógyszert úgy ahogy van elfelejtem, drága is és egyébként is csak átmeneti lenne. Nem kell pánikba esni, hanem természetessen orvosolni. Na, megnéztem és tényleg, segít ha önkielégítünk, mondjuk mindennap finomabban mint eddig. Legalább 1 óráig kell az erekciót fenntartani egy önkielégítés során. Az életel terén pedig a cink hasznos. (tengeri hal, osztriga, tej, tojás, húsok, búzacsíra, élesztő, mustár, tökmag)
De jöjjenek a többi ötletek is! Remélem ezekkel segít kiküszöbölni a gondot, főként, hogy inkább lelki eredetű lehet.
2011. júl. 12. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!