Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A merevedésem a behatolás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A merevedésem a behatolás előtt, abbamarad, milyen készítményt szedjek, ennek elkerülésére?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok. A felizguláassal nincs gond, sem a reggeli merevedésekkel önkielégítéssel. Csak amikor be kell hatolni. Vigarán kívűl milyen hatásos és olcsó készítmények, gyógyszerek vannak? Esetleg természetes anyagok, házilag? Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 11. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Semmit ne szedj. Menj el orvoshoz. Bár legvalószínűbben valami lelki gátlásod van.

Csak egy bizonyos nőnél történik ez vagy mind1iknél?

2011. júl. 11. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:

Mondok neked valamit, ha orvoshoz mész, és úgylátja gyógyszerrel lehet orvosolni a problémát, akkor készítsd a pénztárcád mert nem 1-2e ft-okról lesz szó hanem legalább 10-20e ft egy doboz gyógyszer.

Ami még 30 szemes sincs

2011. júl. 11. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problémám van, s igazából csak egy jó nagy sikerélményre volna szükségem (ahogy neked is), utána simán menne minden, mivel szervi problémám nekem sincs.

[link]

Ezt ajánlom a figyelmedbe!

2011. júl. 11. 16:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Első: Igen, szerintem is lelki oka lehet, de nemtudom mi pontossan.

Második: Mai orvosok szerintem nem segítenek, de ez nem is szervi, ahogy írod, gondolom. Szóval sokba kerülne, azt meg nem szeretném.

Harmadik: Igen, egy sikeres élmény nekem is segítene talán. Megnézem amit ajánlottál.

Várom a többi segítséget! Másoknak is hasznos a kérdés, a hogy látom!

2011. júl. 11. 16:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Első: Ja, és igen. Más nőnél is ez a baj.
2011. júl. 11. 16:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Harmadik: És Kamagra zselé tapasztalatod van?
2011. júl. 11. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Harmadik válaszoló vagyok.

Igazából nálam az egész úgy indult, hogy már kamaszkorom óta rendszeresen maszturbáltam, s sajnos egyre erősebben és gyorsabb tempóban műveltem, szóval az ilyen ingerekhez szoktam hozzá. Aztán amikor 20 évesen elvesztettem a szüzességemet, a szex ingerei nem voltak elegek a számomra, ennélfogva lelankadtam a dugás közben. Ennek volt a következménye, hogy a legközelebbi alkalmakkor már fel sem állt, ha be kellett volna hatolnom, mert féltem, hogy megint kudarcot vallok. Szóval igen, belekerültem az ördögi körbe.

Még nem próbáltam potencianövelőt, de mivel van egy barátnőm, s szeretném, ha vele most már tényleg sikerülne a dolog, ki fogok próbálni egyet.

Másoktól véleményeket itt olvastam:

[link]

2011. júl. 11. 17:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Én is kamaszkorom óta maszturbáltam, sűrűn, szóval akkor lehet, hogy tényleg egy cipőben járunk. De próbálok valami természetes megoldást "is" találni. Ételek, italok vagy hasonlók között. Akinek vannak ilyen tippjei, tapasztalatai, írja meg! De lehet, hogy nekünk az is segítene, ha egyre finomabban maszturbálnánk és folyamatossan átálnánk a rendesre, ezáltal. És elég a kevesebb inger. Ezt csak gondolom, de kipróbálom, nem veszíthetek ezzel.
2011. júl. 11. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:

egy kérdésem van :O

te szoktad magadnak felhúzni a gumit ?:O

mert én szoktam magamnak és nekem olyanom van hogy ha én bontom ki meg midnen akkor lekankad egy kcisit mert másra koncentrállok és akkor baszhatom az egészet és újra fel kell állítani :/

de a lényeg hogy én azt csinálltam hogy miközben baszakszom a tasakkal addig bnőm kényezteti a szájával vagy amit csak ki tud talállni :D

remélem csakenyi a baj neked :O:O

2011. júl. 11. 20:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Gumit ő teszi fel, de utána egyből annyi neki. :\
2011. júl. 11. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!