Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy valaki az esküvőig nem akar lefeküdni senkivel?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam azt mondja, hogy nem fog lefeküdni senkivel addig. Pedig a barátjával már több mint egy éve együtt vannak. Nem tudom hogy bírja a srác, ha tényleg szereti a csajt.2011. júl. 11. 15:50
11/16 anonim válasza:
Ha ő így tartja jónak és helyesnek, és ha talál egy párt, aki szintén, vagy legalábbis elfogadja, akkor az ő dolga, dolguk és másra nem tartozik.
12/16 anonim válasza:
Szerintem is az a normális, ha valaki a testét is szereti annak, akit igazán szeret... egyébként nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet manapság... nagymamámék 3 hónap járás után házasodtak össze, kérdeztem tőle, hogy hogyhogy olyan hamar, azt mondta, hogy akkor is voltak vágyaik az embereknek :) azóta is szeretik egymást... de azt hiszem az ő értékrendjük más volt, jobb a problémamegoldó-képességük, nem önzőek stb. Manapság, mikor csak az "én" számít, akkor szerintem simán rámehet egy házasság a nem tökéletes szexre. Szerintem a barátnődnek is változni fog a véleménye.
14/16 anonim válasza:
A srác ku*vázik. Ilyen egyszerű.
15/16 anonim válasza:
Utolsó, mindenki magából indul ki.
Amúgy én se jönnék ilyennel össze.
16/16 anonim válasza:
Ez csak egy hülye vallásos dolog! Utálom is az ilyen debileket!!! Miért kell bármiféle ceremónia ahhoz h két ember lefeküdjön egymással? Sztem tök felesleges! Én ateista vagyok és SOHA nem fogok házasodni!!! 15/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!