Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy valaki az esküvőig nem akar lefeküdni senkivel?
Nézd, miért ne? Előnye ennek is van.
De attól felmegy a pumpa bennem, ha azt bizonygatja, hogy ez az egyetlen helyes út és mindenki erkölcstelen, aki nem úgy tesz, mint ő.
ezt mondjuk nem mondja..
de én sem értem hogy fogja kibírni, annak ellenére hogy még én is szűz vagyok. hisz ha tényleg szeretek valakit, akkor szerintem kívánni fogom a másikat szexuálisan. ezt természetes.
Ez nagyon szép dolog,csak akkor van baj,mikor az esküvő után derülki,hogy sem mentalitásban,sem semmiben nem felelnek meg egymásnak.
Akkor jön az életfogytiglani tűrés,és veszekedés,majd a válás.
Én hülyeségnek tartom.
Nekem anyukám mindig azt mondta, kislányom ne ragadj le az első fiú mellett, próbálj ki más fiút is, mert csak akkor lesz hasonlítási alapod. Akkor tudod meg ki milyen, nem biztos, hogy az a jó amit te annak gondolsz elsőre. És milyen igaza volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!