Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú vagyok, és szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú vagyok, és szeretném fiúval is kipróbálni, ez gáz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, mindig nő partnerem volt, de egyszer kipróbálnám...Most is van barátnőm, de egyszer azért kipróbálnám, hogy mégis milyen... Meleg lettem???
2009. márc. 31. 01:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Tényleg korcsosul a világ!És én még csodálkoztam, hogy olyan sokszor viccelődnek ezzel a fiúk!?És Úr Isten borzalom a barátom is a haverjaival!Lehet, h neki is megfordult a fejében!Neee

23/L

2009. márc. 31. 17:21
 22/31 anonim ***** válasza:

Bizony, hogy nyitottság kérdése, smemi más .... na főleg, ha nem is meleg a srác.

Nézz körbe a "www.gayromeo.com" oldalon, vannak ott hetero srácok is akik csak szexet keresnek fiúval, csak bp-ről több ezren.

Dehog ybetegség! Ne hagyd magad befolyásolni ilyen idióta megjegyzésekkel, hog yfested magad és stb, az iylen ember hírből se ismer s emeleget se nyitott gondolkodású hetero srácot ... hagyd meg a hitében.

2009. márc. 31. 18:55
 23/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó válaszadó, de már nem kell...:)

Ki akartam próbálni, megoldottam egyik haverommal, aki meleg...:)

Közöltem vele, hogy mit akarok, és igent mondott, most értem haza tőle:)

Vegyes véleményem van a dologról, nem mondhatnám, hogy rossz volt, de olyan kitűnönek sem mondanám:)

Mindenesetre megérte kipróbálni 1X, elég is volt:)

2009. márc. 31. 21:50
 24/31 anonim ***** válasza:

hm ...

hát akkor ezt is tudod milyen ... :-)

Már nyugodtan alhatsz ... na látod, gondoltam én, hogy neked is van meleg haverod, én nem tudom létezik-e olyan ember aki nem ismer melegeket a környezetében, csak merthogy statisztikailag képtelenség.

Na akkor kérdés lezárva ...

2009. márc. 31. 22:02
 25/31 anonim ***** válasza:

pfúújjj! basszus!

Egészségedre!Mindjárt hányok!

2009. ápr. 2. 17:28
 26/31 anonim ***** válasza:
Ez gáz.
2009. ápr. 3. 23:55
 27/31 anonim válasza:
Szia. Szerintem se vagy meleg csak kíváncsi. Én is ugyan ezen a kérdésen gondolkodok már egy jó ideje. ( Van barátnőm és csak én is kíváncsi lennék) Szerintem nem probléma és nem is homo dolog ha egy fiu kiváncsi 1 szer.
2009. ápr. 5. 15:30
 28/31 anonim válasza:

Üdv Ez szerintem nem gáz , csak kiváncis vagy esetleg ténylegesen bisex

Amúgy én meleg vagyok és nálam az a szitu hogy most meg a lányok kezdenek érdekelni:)

DE ha érdekel probáld ki de keress egy rendes srácot ne egy GAY tündért akin már fél világ átment:) sajnos nagyon sok ilyen van és ezzekel vigyáz:)

üdv timon :)

2009. ápr. 6. 09:10
 29/31 anonim ***** válasza:
Én szívesen ki próbálom veled :)
2009. máj. 4. 00:43
 30/31 anonim ***** válasza:

Na azért elő jönnek itt a dolgok :-)

Én is leginkább az első válaszolókat nem értettem, ugyanis én total heteroszexuális vagyok, de bevallom, van nem egy meleg haverom. És ? Sőt olyan heterosexualis haverom is van, aki pusztán kíváncsiságból kipróbálta, de csak az orálszex izgatta fiúval, és a vicces az volt, amikor kérdeztem tőle utána, hogy milyen volt, még be is vallotta, hogy "állat ... jobban csinálta mint abnőm" .... én olyat röhögtem ....

Csak tzudnám páran miért olyan szűkagyúak, hog yemiatt mindjárt meleg vagy bisex lenne valaki, ugyan már .., nézz kicsit körül a te köreidben is, persze nyitott szemmel ...

Úgyhogy dehogy gáz ... akinek ez gáz, azzal meg mem hiszem, hogy barátkoznod kellene, ennyi az egész ... Egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon a gondolkodásmódot illetően, sőt valaki ide behozta még a feszes gatyát és nőiességet is, édes jó istenem ... na páran tényleg nem láttak még meleget élőben ...

2009. máj. 4. 09:54
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!