Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú vagyok, és szeretném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú vagyok, és szeretném fiúval is kipróbálni, ez gáz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, mindig nő partnerem volt, de egyszer kipróbálnám...Most is van barátnőm, de egyszer azért kipróbálnám, hogy mégis milyen... Meleg lettem???
2009. márc. 31. 01:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
71%
nem, csak biszex
2009. márc. 31. 01:41
 2/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem lettél meleg, eleve az voltál:) Semmi gond, próbáld ki. Szerencséd van, hogy vagy annyira keméyn fickó, hogy nem tagadod a dolgot magad elött. Normális életed lesz.
2009. márc. 31. 01:44
 3/31 anonim ***** válasza:
56%
Én kicsit annak tartom, de egészségedre és hajrá.. ha te ezt szeretnéd...
2009. márc. 31. 01:44
 4/31 anonim ***** válasza:
86%

Ezerszer jobb, mintha csak vágyakoznál egész életedben a srácok után, de nem mernél lépni, mert elnyomnád magadban amit érzel ...

Nekem van meleg haverom, ne aggódj, vannak páran, és akiket én ismerek, tök normális srácok ... Sztem ma már ez közel sem akkora durranás, na persze idióták mindig vannak, de nem velük kell foglalkozni. Ja és bocsánat, én hetero vagyok! Csak úgy gondolom, elég nyitott hetero, aki nem ijed meg, ha egy haverja elmeséli neki, hogy meleg ...

2009. márc. 31. 01:52
 5/31 anonim ***** válasza:
63%

ja és nem is biztos h meleg vagy, vannak olyan tök hetero srácok, akik évente 2x amolyan kíváncsiság-képpen kedvet kapnak fiúszexhez, nem egy ilyenről tudok .... amúgy meg ott van a bnőjük és élik a hetero életüket, de hát istenem ... ilyen ez a világ ...

Amúgy hány éve svagy? Csak mert serdülőkorban meg egyenesen természetes is ha kíváncsiskodsz a saját nemed iránt is, közel se biztos, hogy meleg vagy.

2009. márc. 31. 01:57
 6/31 anonim ***** válasza:
30%
Te utolsó válaszoló, te mekkora hülye vagy:)
2009. márc. 31. 02:17
 7/31 anonim ***** válasza:
81%
Ha valaki csak kíváncsi, nem kap kedvet ehhez csak úgy. Némi homo hajlam kell ehhez. Egyszerűen biszex a kérdező. Ennyi.
2009. márc. 31. 07:59
 8/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, hogy bármiféle homo hajlam kell ehhez. Én lány vagyok, sose volt "lány barátom", nem is akarok, de ha alkalom lenne, belemennék (persze, ha nem lenne barátom, mert nálam az is megcsalásnak számítana). Erőltetni nem fogom, nem vágyok rá, de egyszer élünk :) Aztán vagy gyarapodnék egy rossz emlékkel, vagy egy jóval. Szerintem még biszex hajlam se kell ehhez, nemhogy homo. Egyszerűen nyitottság és kész. Ha meg csak kipróbálás szintjén marad a dolog, akkor főleg semmi forróság nincs benne :)
2009. márc. 31. 08:05
 9/31 anonim ***** válasza:
87%

Nincs ezzel semmi gond. A tapasztalat a legjobb válaszadó ilyen téren. Próbáld ki, elégítsd ki a kíváncsiságodat, és az élményeid birtokában máris jobban el tudsz majd igazodni magadon.

Amúgy meg örömmel látom, hogy mégsem fajult anyázásba ez a kérdés (miután egy másik, lényegében ugyanilyen, csak épp egy lány által a lányokkal kapcsolatban feltett kérdésnél mindenki teljesen pozitívan válaszolt, de valaki felvetette, hogy ha egy fiú kérdezné ugyanezt fiúk kapcsán, nyomban mekkora anyázás lenne... nos, jó látni, hogy nem így lett). :)

2009. márc. 31. 08:17
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
A hajlam nem azt jelenti, hogy homo, vagy biszex leszel. a kiváncsiskodástól, hogy eljuss a tettekig némi hajlam kell. Elég csak egyszer kipróbálni, de ha nincs hajlam, akkor nem jutsz tovább a gondolatnál.
2009. márc. 31. 08:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!