Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk hogy jobb az orál sex:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogy jobb az orál sex: Ha a bnőtök szájába spricceltek vagy ha a vége kézzel?

Figyelt kérdés

A barátomnak akarok jót

19l

2011. júl. 11. 14:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Száj + lenyeli és utána egészen finoman még gyalogatja egy kis ideig. Na úgy a legjobb.
2011. júl. 11. 14:31
 2/13 A kérdező kommentje:
azt is irjatok h miért jobb úgy ahogy jobb
2011. júl. 11. 14:32
 3/13 anonim válasza:
71%
Én szeretem ha a barátnőm arcára és/vagy mellére élvezhetek, úgy hogy a szájába is jut pici :) Valahogy izgat a látvány:$
2011. júl. 11. 14:34
 4/13 anonim válasza:
59%
21f:)
2011. júl. 11. 14:34
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Igazából csak maga a tudat miatt, hogy benne mentem el. + Jobban ingerel egy nedves forró üreg egy virgonc nyelvvel, mint ha csak simogat.
2011. júl. 11. 14:35
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
én hagynám a bnőmre ha neki ugy jó akkor az nekem is éss amugy se örülnék neki ha a bnőm miattan tenné azt amit ő annyira nem szeret amugy meg ezt megkérdezheted tőle is az ő válasza adöntő amugy is hisz őt akkarod végülis nem?:Dés szerintem ugysem fog kiakadni annyi hogyha a szádba megy akkor legalább nem kell szarakodni a takaritással kéznél meg vagy neked vagy a padlónak stbnek lesz szüksége takaritásra 18/F
2011. júl. 11. 14:36
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Nekem nagyobb gyönyör ha szájba.

Kellemesebb és utána van egy kis "utójáték" is

2011. júl. 11. 14:42
 8/13 A kérdező kommentje:
s ha nem a szájba, az is ugyanúgy jó nektek?
2011. júl. 11. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
Szájba, mert látványra izgatóbb. Én általában úgy felizgulok attól a látványtól, hogy a barátnőm nyeli, hogy pillanatok alatt újból készen állok. Kézzel unalmas.
2011. júl. 11. 14:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Punciban ugyanolyan jó. Simán kézben a legkevésbé élvezetes, de ha sok síkosítóval vagy nyállal dolgozol, akkor az sokat javít a sima kézimunka élvezeti szintjén. És nagyon fontos az orgazmus utáni simogatás, ahogy egyeske írta. A nagyon megdobja az egész összhatást.
2011. júl. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!