Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok vibrátor helyett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajánlotok vibrátor helyett?

Figyelt kérdés

Nem akarok netről rendelni és sex shopból sem venni, ugyanis nagyon félek a lebukástól. A barátnőimtől hallottam, h ők más eszközt alkalmaznak ezért.

Mivel lehetne masztizni? értelmes válaszokat kérek!

2011. júl. 11. 14:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam olyat, hogy egy lány egy siklót tessékelt be az üregébe és attól élvezett, ahogy az ott mozgolódott. Az otthoni terráriumból szerezte be a siklót, de ez mind1 is, csak tiszte legyen.

Én még nem mertem kipróbálni...:)

2011. júl. 11. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Esetleg kérdezd meg a bnőidtől, hogy mi az a más eszköz, amiről beszélnek...
2011. júl. 11. 15:13
 13/20 anonim ***** válasza:

a durex play 2in 1 sikosító pont olyan mint egy vibri csak nem rezeg,esetleg ha egy olyat vennél

[link]

2011. júl. 12. 19:27
 14/20 Lois Griffin válasza:
A barátomnak pl van egy masszírozó gépe. Először féltem tőle kicsit, mivelhogy brutál módon rezeg, de kipróbáltuk, és hát olyan sikítós orgazmus lett belőle, hogy hajjaj. Bár többnyire csak akkor alkalmazzuk, ha épp megvagyok, mert azért nyilván őt semmi sem helyettesíti.
2011. júl. 14. 01:45
 15/20 anonim ***** válasza:

"ha épp megvagyok"

ez mit jelent?

2011. júl. 15. 09:22
 16/20 anonim válasza:
van otthon valamii üres spray vagy tusfürdö ami f@sz alakú akkor azt javaslom :)
2011. júl. 16. 00:24
 17/20 Lois Griffin válasza:
Amikor menstruálok... :D
2011. júl. 22. 23:13
 18/20 anonim válasza:

vibri helyett ezt ajánlom : [link]

nem tom honnan van de nagyon jó érzés mind feldugni de punciba is ku*va jó :D 17/L

2015. szept. 6. 00:18
 19/20 anonim válasza:
sorry tesóm acjábol vok :D
2015. szept. 6. 00:19
 20/20 anonim válasza:
((ja am sexshopba is láttam ilyet, bizsu boltba is :D))
2015. szept. 6. 00:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!