Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok vibrátor helyett?
Figyelt kérdés
Nem akarok netről rendelni és sex shopból sem venni, ugyanis nagyon félek a lebukástól. A barátnőimtől hallottam, h ők más eszközt alkalmaznak ezért.
Mivel lehetne masztizni? értelmes válaszokat kérek!
2011. júl. 11. 14:07
1/20 anonim válasza:
uborka,banán,szappan,fakanál,nézz körbe a lakásban és észreveszed hogy mi kell neked ;)
2/20 anonim válasza:
Uborkát ne, pont ma volt olyan kérdés, hogy a beletört uborkát hogyan lehet eltávolítani (ugyan a végbélből, de ugyanaz a kategória). Banán dettó.
3/20 anonim válasza:
én neten rendeltem angol sexboltból. egy sima barna kartondobozban érkezett és feladónak valami olyasmi volt írva apró betűvel, hogy LH Trading. szóval meg lehet csinálni. szüleidnek meg annyit mondasz, hogy külföldről rendeltél valakinek egy luxus mobilt olcsón, mert megkért .. nem volt felhasználója ebayen .. ennyi :)
4/20 anonim válasza:
szerintem ha körbenéz a lakásba észreveszi hogy mire van szüksége :D
5/20 anonim válasza:
Én vibrátor helyett inkább azt ajánlom, h pasizz. Sokkal jobb együtt csinálni valakivel, mintha kielégítenéd magad (legalábbis jobb esetben...). Amúgy meg ott vannak azok, amiket a többi válaszoló is javasolt. 18/F
6/20 A kérdező kommentje:
De nem jut eszembe semmi! Gyümölcs, meg zöldséget nem akarok. Mondjatok még valamit, légyszíí!
2011. júl. 11. 14:28
8/20 anonim válasza:
Ha körülnézela lakásban, és azt látod, hogy rajtad kívül nincs benne senki, akkor egyedül vagy. Ez a gond, mert ha lenne ott egy férfi, akkor nem kellene ezen ötletelned.
9/20 anonim válasza:
Hajsütővas például (természetesen nem működés közben), azt még ki is tudod nyitni, pont akkorára, h jól essen. 18/F
10/20 anonim válasza:
vegyel magadnak egy ovszert es tomd ki vataval es papirzsebkendovel
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!