Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Merev pénisz látványa esetén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merev pénisz látványa esetén mit, hol és hogyan érez egy nő?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 12:34
1 2
 11/20 .Daniel. ***** válasza:
Ez viszont engem is érdekelne. :) Szegény első válaszoló, savanyú lehetsz :D
2011. júl. 11. 13:13
 12/20 PogiBlanka ***** válasza:
Hogyne hozna ki semmit!?? Én már csak tom^^
2011. júl. 11. 13:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Mint írtam egészséges, heteroszexuális és egy picit szexuálisan kiéhezett nőről lenne szó a feltételezés szerint. Biztosan mindennek megfelelsz, ha magadból indultál ki?
2011. júl. 11. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Aszexuális vagyok nem savanyú. :) Mivel a kérdésedben először nem részletezted, kiknek a válaszát várod, írtam én is, mivel nő vagyok. Egyébként persze, nyilván nem én vagyok az átlag.
2011. júl. 11. 13:44
 15/20 anonim ***** válasza:

hát a "csoda" az a szexuális vonzalom, ez a "kell!!!" érzés

ami elsősorban az agyban képződik, majd kiterjed a nemi vágyakért felelős szervekre

2011. júl. 11. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát elsőként az agyban, mert beindítja a fantáziát (nem akarok megbántani senkit, de mindig is azt gondoltam, hogy ha egy nemi szerv látványa nem hoz ki semmit egy nőből, az egyszerűen fapina), utána a puncimban, mert a fantázia miatt beindulok... aztán ha nem zavar meg semmi, akkor az egész testben. :D Meg attól is függ kiről van szó, nem mindegy, hogy lelkileg, érzelmileg vonzódunk-e a fiúhoz, vagy csak bejön a külseje. :D
2011. júl. 11. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 13:44

Ha tényleg aszexuális vagy, akkor a fapina dolgot ne vedd magadra, az nem az olyanokra vonatkozik, mint te.

2011. júl. 11. 13:49
 18/20 Vree ***** válasza:

Hát nem tudom, szerintem aki megrekedt a gyerek szinten ahol az ilyesmi még undorító (nem cikizésből mondom, aki tapasztalatlan az persze hogy így marad) az azért észrevehetné hogy nem az az egészséges. Én se vagyok az a nagy lepedőzsonglőr, de nem írogatnék olyanokat ide hogy milyen ijesztő volt elsőre anno a vagina látványa. Vagy pláne hogy még dolgokat is csináljon vele az ember. :p

De normális ember ezen hamar túllép, aki meg nem az okosabb ha nem dicsekszik vele. o_o

2011. júl. 11. 17:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem dicsekszem vele egyáltalán, anonim oldal szóval nyugodtan leírtam amit gondolok. Életben elő sem igazán szokott kerülni a téma, de ha igen, csak annyit mondok, engem hidegen hagy az egész. Azért titkolni hagy ne titkoljam már. És igen, talán igazad van hogy megrekedtem egy 7 éves szintjén, de engem az egész kapcsolatosditól, szextől meg minden velejárójától a hideg kiráz. Na, mindegy, nem offolom tovább a témát.
2011. júl. 11. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Hogy mit vált ki egy pénisz látványa egy nőből?

[link]

Egy ilyen leginkább harsány röhögést. :P

[link]

Egy ehhez hasonló pedig általában nedvesedést. ;)

2011. júl. 11. 20:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!