Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merev pénisz látványa esetén mit, hol és hogyan érez egy nő?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 12:34
1/20 anonim válasza:
Semmit, sehol, sehogy. Esetleg némi undort.
2/20 A kérdező kommentje:
Természetesen szexuálisan egészséges, heteroszexuális esetleg picit szexre kiéhezett nőt vegyünk alapul.
2011. júl. 11. 12:40
3/20 Vree válasza:
Mit érez a férfi a vagina láttán?
4/20 A kérdező kommentje:
Ez lehetne egy következő kérdés is akár, de én most egy nő érzéseire lennék kíváncsi, aki mint írtam egy egészséges hetero és egy aránylag jó alakú, ápolt férfi merev péniszét mondjuk karnyújtásnyira meglátja olyan helyen, ahol csak ketten vannak, de eddig nem volt közöttük szexuális kapcsolat.
2011. júl. 11. 12:51
5/20 anonim válasza:
Attól is függ milyen pénisz, hogy néz ki... (nem a méretére gondolok). A színe, a "formája", stb... Egyébként beindítja a fantáziám. Hülyeség, hogy a nőkből a látvány nem hoz ki semmit. :D
20/L
6/20 anonim válasza:
Ja, hát ha csakúgy elkezdi nekem mutogatni valaki a nemi szervét, az nem tetszik. Azt hittem arra gondolsz, hogy ha képen látom, vagy ilyesmi... :D
7/20 A kérdező kommentje:
Fehér nő, fehér férfi, mondjuk borotvált, ápolt péniszét látja merev állapotban amin a fityma is fel van picit húzódva a merevedés miatt, intimebb körülmények között. Fontos, hogy a férfi jól néz ki, a nő pedig régebb óta nem volt férfival szexuálisan együtt.
2011. júl. 11. 12:56
8/20 A kérdező kommentje:
A szituáció legyen mondjuk az, hogy a férfi zuhanyozott és épp jön ki a tus alól, de mivel kint vannak a ruhái ezért meztelenül megy abba a térbe, ahol a nő tartózkodik. Nem a mutogatás, hanem a tisztálkodás és a felöltözés a célja a férfinak, de közben a nő meglátja, aki véletlenül ment be abba a szobába, ahol a férfi felöltözik. Egyik sem tudta, hogy a másik épp ott lesz akkor.A pénisze pedig azért merev, mert ilyen hatást gyakorol rá a meleg víz.
2011. júl. 11. 12:59
9/20 anonim válasza:
hát ha a páromét látom, akkor csodás dolgokat érzek:-))
10/20 A kérdező kommentje:
Na erre gondoltam! Hol és hol van az a csoda? A gyomorban, mint izgatottságnál? Vagy a torokban, mint félelemnél? Vagy a vaginánál rögtön, mint szexuális izgalom? Vagy az agyban egyenesen, mint fantáziabirodalomban? Esetleg mindenhol egyszerre?
2011. júl. 11. 13:02
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!